Mmartaa94
Zaciekawiona BB
Czemu nie możemy mieć ochoty na sałate?Mam to samo, śmieciowe jedzenie za mną chodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu nie możemy mieć ochoty na sałate?Mam to samo, śmieciowe jedzenie za mną chodzi
Wlasnie koncze drugiego tosta z serem ;'(Czemu nie możemy mieć ochoty na sałate?hehe Jeszcze żebym chociaż miała więcej ruchu to by bylo inaczej, ale ja z tych co się nie lubią męczyć
![]()
Chyba tak, ja za chwile bede wlasnie do nich pisac [emoji6]Kochana to ja tez muszę. Wystarczy wysłać im maila czy jak?
Nie dziwię się, takie czekanie jest na pewno męczące..Mnie tylko ciekawi jaki wynik bedzie, nie daje mi to spokoju
mi wchodzi tylko chleb z pasztetem lub z nutellaCzemu nie możemy mieć ochoty na sałate?hehe Jeszcze żebym chociaż miała więcej ruchu to by bylo inaczej, ale ja z tych co się nie lubią męczyć
![]()
Ja się spacerem mecze, więc o ćwiczeniach nawet nie myślę. No cóż jak urodze będę się martwić o wagę heheCzemu nie możemy mieć ochoty na sałate?hehe Jeszcze żebym chociaż miała więcej ruchu to by bylo inaczej, ale ja z tych co się nie lubią męczyć
![]()
Ja ostatnio na nowo pokochałam paprykarzmi wchodzi tylko chleb z pasztetem lub z nutella![]()
to jak to, ale potem mysl czy beta urosnieNie dziwię się, takie czekanie jest na pewno męczące..
Wlasnie koncze drugiego tosta z serem ;'(
Pocieszajace jest to, że nie tylko ja mam taki apetyt i dużo jema ja wpierniczam ciagle kanapki, byle z czym byle chleb![]()
tak jest!ja tezJa się spacerem mecze, więc o ćwiczeniach nawet nie myślę. No cóż jak urodze będę się martwić o wagę hehe![]()