reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ELIZABETH!!! Z OKAZJI URODZINEK SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEN, DUŻO MIŁOŚCI, KOLEJNEJ DZIDZI
I UŚMIECHU NA CO DZIEŃ
- RENIFEREK
- RENIFEREK
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
u mnie lepiej, mały padł od 9-ej do drugiej w nocy.... piec godzin cudnego snu,.... nie pamietam, kiedy sie tak wyspałam!!!
GOSIACZKU trzymam kciuki za nowe straranka - na pewno skończa sie fasolką!!!
w ogóle wszystkie dziewczyny, ktore myśla o kolejnej dzidzi to ja podziwiam... jeszcze przed porodem powiedziałam sobie, ze jak mały skończy roczek to jedziemy dalej z produkcją, ale niestety na porodówce zmienilam zdanie...

HANA witaj!!!
GOSIACZKU trzymam kciuki za nowe straranka - na pewno skończa sie fasolką!!!
w ogóle wszystkie dziewczyny, ktore myśla o kolejnej dzidzi to ja podziwiam... jeszcze przed porodem powiedziałam sobie, ze jak mały skończy roczek to jedziemy dalej z produkcją, ale niestety na porodówce zmienilam zdanie...

HANA witaj!!!
sikoreczka79
Fanka BB :)
ELISABETH z okazji urodzinek dużo zdrówka, miłości, szczęścia i spełnienia marzeń

RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
kurde, w życzeniach dla Elizabeth wyskoczyła mi ikonka z ręką w dól - a ja nic takiego nie wciskałam!!!!!
Elizabeth kochana jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!
Elizabeth kochana jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam u nas jest nawet cieplo i wlasnie z zakupow wrocilismy i maly szaleje na audi swoim ten to ma radoche:-)goni sunie po calym domu bidulka mala
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witaj Jusia:-) Pewnie że o tobie pamiętamyWitajcie
Wpadłam się z wami przywitać po prawie miesięcznej przerwie i za to nie mam zbytnio czsu zeby nadrobić zaległości.Jak zaczęłam prace to na nic nie mam czasu jestem ciągle w biegu i jak przychodze do domu to nawet kompa mi sie nie chce włączać.U nas wiele sie zmieniło JUlia juz sama woła ze chce do łażienki i sama sciaga ubranie i je z powrotem ubiera.Napoczątku było ciężko dla niej zeby sie przyzwyczaiła do nowej sytuacji ale powoli jest juz coraz lepiej.:-)Codziennie zawoze ja do mojej mamy bo na tesciów nie mam co teraz liczyc bo tesc wylądował w szpitalu i nie wiem co to z nim dalej bedzie oby szybko z tego wyszedł miał juz 2 operacje i dalej słabo sie czuje ten rok to chyba dla nas sie nie najlepiej skonczy ale nie poddaje sie i mam dobre mysli. To na tyle moze jutro do was zajrze i poczytam co u was Dobrej nocki wam zycze kochane przesyłam buziaki i mam nadzieje ze o mnie pamiętacie
papa

Pędzę na śniadanko i lekarstwa rozdzielać![]()
Hehe to samo mi na myśl przyszłoO prosze panie pielegniarkaa ile placa;-)

Trzymam mocno kciuki za następny cykl. Będzie dobrzeJestem wściekła, dostalam dziś rano @, fasolki nie ma.Wrrrr
Następne staranka za 2 tyg.

Chyba nabędę tą książeczkę dla moich dzieci. Narazie mam względny spokój ze sprzątaniem ale jak wrócą do swojego pokoju to znów będzie walka o porządekNo i strasznie mi się nudzi. Nie wiem za co się wziąść. Przydałoby się posprzątać ale jakoś wiecie nie mam ochoty. No ale zaraz dzieci zagarnę do roboty. Ostatnio czytaliśmy bajkę " Martynka i wielkie sprzątanie" i moja Madzia stwierdziła że ona nie umie sprzątać a bardzo by chciała więc obiecałam jej ze ją nauczę. Poza tym efekt jest taki tej bajki że jak wczoraj powalił mnie ból głowy to ona sama posprzątała wszystkie zabawki które razem z bratem porozrzucali a dziś rano poukładała ciuchy z prania do szafekA teraz pedzę bo jest walka o misia
![]()

Hana witaj i pisz ile wlezie!!!czesc kobietki:-)
czy można dołączyć do Waszego grona?![]()

iwonka a ty w podróż poślubna wyjechałaś????
Dokładnie! Iwonka gdzie tyJa tez zauwazylam,ze cos nie widac ostatnio Iwonki.

A u mnie na dworze szaro ale bez padania. Synia odprowadziłam do przedszkola. Jestem ciekawa jak dziś będzie bo nie ma jego pani i nie będą spali

oooooooooooo widzę,ze bardzo prężny wąteczek.... fajnie:-)
dziękuję za powitanko no i dołączam się do życzonek dla vici i elisabeth... mam nadzieję,ze będziemy mogły się lepiej poznać:-)
u mnie pokój smarkatej już sprzątnięty... kurze przemieszczone
oj aż kichać można... zawsze później młoda szuka wszystkiego ... już tyle razy groziłam,ze wpadnę do niej z czarnym worem i wyczyszczę na cacy....... ale brak mi konsekwencji
reniferku .... widzę,ze masz malusiago dzidziusia
wiesz....... mój jak był taki malutki to i 8h potrafił przespać ale teraz to się gdzieś skończyło... i są noce gdzie co 2h się budzi.... tylko u nas karmionka już w nocy nie ma
sikoreczko to ja też dołączam sie do kawusi
jeszce jakieś ciacho by sie przydało..... która ma???
dziękuję za powitanko no i dołączam się do życzonek dla vici i elisabeth... mam nadzieję,ze będziemy mogły się lepiej poznać:-)
u mnie pokój smarkatej już sprzątnięty... kurze przemieszczone

reniferku .... widzę,ze masz malusiago dzidziusia

sikoreczko to ja też dołączam sie do kawusi

iwona.c28
Mama Natali i Kuby
czesc kobietki:-)
czy można dołączyć do Waszego grona?
właśnie sobie uświadomiłam,że od wczoraj jestem na wychowawczym..... no ale tylko żeby przezimować....a od wiosny do robotki...
gosiaczku - przykro mi,ze nie udało sie zafasolkować........ w zeszłym roku też to przeżywałam....... myślałam ze jak chcę to mam no ale za 3 razem się udało...... więc wytrwałości życzęa co do sprzątania przez dzieci to moja córa ostatnio do mnie z tekstem (kiedy kazałam jej posprzątać swój pokój) że ograniczam jej wolność
pozdrawiam Wszystkie
Witaj i pisz z nami tu jest naprawde super i dziewczyny fajne

u mnie lepiej, mały padł od 9-ej do drugiej w nocy.... piec godzin cudnego snu,.... nie pamietam, kiedy sie tak wyspałam!!!
RENIFERKU to gratuluje przespanej nocki oby tak dalej

Ja zaraz sie biore za sprzatanie bo Natlka sobie kolege zaprosila

Dziewczynki a mnie sie wydaje ze IWONKA z mezem zrobili sobie miesiac poslubny:-)

reklama
dzięki za przywitanie no i widzę,ze fajnieWitaj
Ja zaraz sie biore za sprzatanie bo Natlka sobie kolege zaprosilajuz w tym wieku
;-)

a moja natala też ostatnio chodzi i o chłopakach z klasy gada... że niby zaprzyjaźniać się chcą

Twoja córcia do pierwszej klasy chodzi czy do drugiej?............ moja komunistka

Podziel się: