reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
u mnie lepiej, mały padł od 9-ej do drugiej w nocy.... piec godzin cudnego snu,.... nie pamietam, kiedy sie tak wyspałam!!!

GOSIACZKU trzymam kciuki za nowe straranka - na pewno skończa sie fasolką!!!
w ogóle wszystkie dziewczyny, ktore myśla o kolejnej dzidzi to ja podziwiam... jeszcze przed porodem powiedziałam sobie, ze jak mały skończy roczek to jedziemy dalej z produkcją, ale niestety na porodówce zmienilam zdanie... :cool::cool:

HANA witaj!!!

ELISABETH z okazji urodzinek dużo zdrówka, miłości, szczęścia i spełnienia marzeń:-D:laugh2:
ping29vq5.gif

kurde, w życzeniach dla Elizabeth wyskoczyła mi ikonka z ręką w dól - a ja nic takiego nie wciskałam!!!!!

Elizabeth kochana jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!

Witajcie :tak:
Wpadłam się z wami przywitać po prawie miesięcznej przerwie i za to nie mam zbytnio czsu zeby nadrobić zaległości.:zawstydzona/y:Jak zaczęłam prace to na nic nie mam czasu jestem ciągle w biegu i jak przychodze do domu to nawet kompa mi sie nie chce włączać.U nas wiele sie zmieniło JUlia juz sama woła ze chce do łażienki i sama sciaga ubranie i je z powrotem ubiera.Napoczątku było ciężko dla niej zeby sie przyzwyczaiła do nowej sytuacji ale powoli jest juz coraz lepiej.:-)Codziennie zawoze ja do mojej mamy bo na tesciów nie mam co teraz liczyc bo tesc wylądował w szpitalu i nie wiem co to z nim dalej bedzie oby szybko z tego wyszedł miał juz 2 operacje i dalej słabo sie czuje ten rok to chyba dla nas sie nie najlepiej skonczy ale nie poddaje sie i mam dobre mysli. To na tyle moze jutro do was zajrze i poczytam co u was Dobrej nocki wam zycze kochane przesyłam buziaki i mam nadzieje ze o mnie pamiętacie:dry: papa
Witaj Jusia:-) Pewnie że o tobie pamiętamy:tak: Cieszę się że ci się zaczyna układac. Juleczka śliczna:-D

Pędzę na śniadanko i lekarstwa rozdzielać:-D

O prosze panie pielegniarka:-D a ile placa;-)
Hehe to samo mi na myśl przyszło:laugh2: Wiem że to wcale nie jest śmieszne:zawstydzona/y: Aniu zdróweczka dla rodzinki całej:tak:

Jestem wściekła, dostalam dziś rano @, fasolki nie ma.Wrrrr
Następne staranka za 2 tyg.
Trzymam mocno kciuki za następny cykl. Będzie dobrze:tak:

No i strasznie mi się nudzi. Nie wiem za co się wziąść. Przydałoby się posprzątać ale jakoś wiecie nie mam ochoty. No ale zaraz dzieci zagarnę do roboty. Ostatnio czytaliśmy bajkę " Martynka i wielkie sprzątanie" i moja Madzia stwierdziła że ona nie umie sprzątać a bardzo by chciała więc obiecałam jej ze ją nauczę. Poza tym efekt jest taki tej bajki że jak wczoraj powalił mnie ból głowy to ona sama posprzątała wszystkie zabawki które razem z bratem porozrzucali a dziś rano poukładała ciuchy z prania do szafek:szok::confused::happy:A teraz pedzę bo jest walka o misia:no:
Chyba nabędę tą książeczkę dla moich dzieci. Narazie mam względny spokój ze sprzątaniem ale jak wrócą do swojego pokoju to znów będzie walka o porządek:confused2:

czesc kobietki:-)
czy można dołączyć do Waszego grona?:rofl2:
Hana witaj i pisz ile wlezie!!!:laugh2:

iwonka a ty w podróż poślubna wyjechałaś????

Ja tez zauwazylam,ze cos nie widac ostatnio Iwonki.
Dokładnie! Iwonka gdzie ty:confused:
A u mnie na dworze szaro ale bez padania. Synia odprowadziłam do przedszkola. Jestem ciekawa jak dziś będzie bo nie ma jego pani i nie będą spali:confused: Pójdę po niego po 14 po podwieczorku. Mają byc od 13.30 we wspólnej grupie to on się ucieszy bo strasznie chciał siępobawic na dole:-) Miałam dzisiaj okropną nockę:-( Madzia przez trzy godziny co 5 minut ssała:eek: Co się ode mnie odwróciła i już zasypiałam to ona znów do mnie i w krzyk. Jak jej nie chciałam dac to okropnego larma narobiła. Kupiłam jej dziś żel na zębolki może to o to chodzi:confused2: podejrzewam że może to też byc suche powietrze, bo mały nad ranem dostał okropnego kaszlu. Chyba pomyślę o jakimś nawilżaczu przynajmniej do ich pokoju:unsure: Idę kawusię zrobic i wstawic obiada, póki mała śpi:happy:

oooooooooooo widzę,ze bardzo prężny wąteczek.... fajnie:-)
dziękuję za powitanko no i dołączam się do życzonek dla vici i elisabeth... mam nadzieję,ze będziemy mogły się lepiej poznać:-)
u mnie pokój smarkatej już sprzątnięty... kurze przemieszczone:eek: oj aż kichać można... zawsze później młoda szuka wszystkiego ... już tyle razy groziłam,ze wpadnę do niej z czarnym worem i wyczyszczę na cacy....... ale brak mi konsekwencji:sorry:
reniferku .... widzę,ze masz malusiago dzidziusia:tak: wiesz....... mój jak był taki malutki to i 8h potrafił przespać ale teraz to się gdzieś skończyło... i są noce gdzie co 2h się budzi.... tylko u nas karmionka już w nocy nie ma:tak:
sikoreczko to ja też dołączam sie do kawusi:-pjeszce jakieś ciacho by sie przydało..... która ma???

czesc kobietki:-)
czy można dołączyć do Waszego grona?:rofl2:
właśnie sobie uświadomiłam,że od wczoraj jestem na wychowawczym..... no ale tylko żeby przezimować....a od wiosny do robotki...
gosiaczku - przykro mi,ze nie udało sie zafasolkować........ w zeszłym roku też to przeżywałam....... myślałam ze jak chcę to mam no ale za 3 razem się udało...... więc wytrwałości życzę :tak: a co do sprzątania przez dzieci to moja córa ostatnio do mnie z tekstem (kiedy kazałam jej posprzątać swój pokój) że ograniczam jej wolność:cool:
pozdrawiam Wszystkie

Witaj i pisz z nami tu jest naprawde super i dziewczyny fajne:tak::tak:
u mnie lepiej, mały padł od 9-ej do drugiej w nocy.... piec godzin cudnego snu,.... nie pamietam, kiedy sie tak wyspałam!!!

RENIFERKU to gratuluje przespanej nocki oby tak dalej:tak:

Ja zaraz sie biore za sprzatanie bo Natlka sobie kolege zaprosila:szok: juz w tym wieku:eek::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2:;-)

Dziewczynki a mnie sie wydaje ze IWONKA z mezem zrobili sobie miesiac poslubny:-):tak: musza sie soba jako malzenstwem nacieszyc;-). A tak powaznie Iwonka odezwij sie do nas

reklama
Witaj

Ja zaraz sie biore za sprzatanie bo Natlka sobie kolege zaprosila:szok: juz w tym wieku:eek::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2:;-)
dzięki za przywitanie no i widzę,ze fajnie:-D
a moja natala też ostatnio chodzi i o chłopakach z klasy gada... że niby zaprzyjaźniać się chcą:cool:..... jeden dał jej balona... drugi cukierka...:-p
Twoja córcia do pierwszej klasy chodzi czy do drugiej?............ moja komunistka:laugh2: i ciągle do kościólka śmiga...

Do góry