reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Witam się i ja[emoji6] Również wstałam o 6, ale to dlatego, że wyjeżdżam na imprezę firmową. Musiałam jeszcze szybko chałupę ogarnąć teraz lecę na zakupy i o 10 wyjazd.

reklama
A i jeszcze żeby było śmieszniej jadę z takim odrostem, że aż wstyd. Farbujecie włosy? Kupiłam w aptece farbę ziołową, a i tak się bałam farbować[emoji12]
Farbowałam ostatnio. Moja fryzjerka, która sama stara się o dziecko mówiła, że to mit. Generalnie kiedys trzeba bylo uważać na te farby amoniakowe, które czuć od razu w nosie jak kręci. Teraz farby są lagodniejsze, moja fryzjerka ma na bazie olejków. Mówiła tylko żebym nie rozjaśniała ;) poczytaj na mamaginekolog jest fajny post o tym

Ja mam umówiona wizytę u mojej fryzjerki a prywatnie przyjaciółki, która wie że jestem w zagrożonej ciąży i już dla. Mnie farbę jakąś sciagnela bo u mnie takie odrosty...:(

A ja lecę na test glukozowy, bo miałam podejrzanie wysoką glukozę w ostatnim badaniu. To jest najgorsze badanie w całej ciąży a mnie się trafiło, że będę je mieć dwa razy :)

Ja stoję właśnie w kolejce w laboratorium i czekam na piersze badania laboratoryjne. W tym obciążenie glukoza, bo w pierwszej ciąży miałam cukrzyce. Jest tak ogromna kolejka, ze ciężko na głodniaka będzie wytrzymać tyle czasu :))

A i jeszcze żeby było śmieszniej jadę z takim odrostem, że aż wstyd. Farbujecie włosy? Kupiłam w aptece farbę ziołową, a i tak się bałam farbować[emoji12]

Farbuje:), w pierwszej tez farbowałam i nic się nie działo:). Teraz już chyba nie robią takich farb amoniakowych jak kiedyś, także wydaje mi się, ze farbowanie jest bezpieczne

reklama
Dziewczyny, może głupie pytanie, ale jak w końcu liczyć te tygodnie ciąży aplikacja pokazuje mi 6 tydzień i pod spodem 5+1. Czy chodzi o to, że 5 tygodni jest skończone i zaczął się 6 tydzień?8-)

Do góry