oliwiapatrycja
Fanka BB :)
myślę że takHaha. Przejmujesz sięże jeszcze mają czas nas śledzić
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
myślę że takHaha. Przejmujesz sięże jeszcze mają czas nas śledzić
![]()
Haha ta nie wyzyta która musi gwałcić swojego faceta bo on nie ma na nią zbytnio ochoty [emoji23] bez urazy OLA. Wy zawsze mówicie co myślicie więc ja też trzymać języka za zębami nie będę![]()
Puste ale Twoja wypowiedź nie na lepszym poziomie. Nie wiem o co Wam poszło ale nie ciągnijcie takich spraw na wątkuKlaudia a ty swojemu lepiej porządne majtki kup żeby zmów mu kasy nie ukradli albo gorzej zgwałcili [emoji33]
Strasznie puste to
To nie wchodzcie i nie czytajcie. Chyba że macie za nudny swój wątek genialnych super lipcowek i czytacie nas na bierzaco żeby się douczyć .Zdecydowanie za mało byłyście żebyście się tak wypowiadały ...
Wchodząc na wasz wątek można się za głowę złapać co niektóre z was robią dzieciom i nie ważne czy to lipcowka czy styczniowka
Niektóre z was powinny chyba iść na kurs co w jakim wieku dziecko może ...
Hahahaha , zazdrosna jak ch*j chyba skoro na temat pieniędzy zaczęłaś temat [emoji23]Klaudia a ty swojemu lepiej porządne majtki kup żeby zmów mu kasy nie ukradli albo gorzej zgwałcili [emoji33]
Strasznie puste to
Klaudia ale Wy też zluzujcieTo nie wchodzcie i nie czytajcie. Chyba że macie za nudny swój wątek genialnych super lipcowek i czytacie nas na bierzaco żeby się douczyć .![]()
Douczyc a przepraszam czego ??? Biedne dzieciTo nie wchodzcie i nie czytajcie. Chyba że macie za nudny swój wątek genialnych super lipcowek i czytacie nas na bierzaco żeby się douczyć .![]()
Nie no ja już nic nie pisze. Szkoda stron na takie puste kłótnie z tak mądrymi kobietami [emoji23]Klaudia ale Wy też zluzujciejak macie jakieś problemy między lipcowkami to tam to ciągnijcie :*
Douczyć? Hahahaha niby czego? Jak uniknąć pogryzienia dziecka przez biedronki czy jak sadzać swoje 3miesieczne dziecko.. Z tego co widzę Ty pierwsza zaczęłaś rzucać nazwami.. A wy dziewczyny same przemyślcie zachowanie swojej koleżanki bo jeszcze na was się pogniewa, odejdzie na inną grupę i będzie pisać jakie to wy nie jesteście [emoji112]To nie wchodzcie i nie czytajcie. Chyba że macie za nudny swój wątek genialnych super lipcowek i czytacie nas na bierzaco żeby się douczyć .![]()