reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Carmen, KINDERBUENOO88, Mati78 ile wasze dzieci jedzą mleka modygikowanego? I wiek dziecka mi napiszcie

Mój jutro kończy miesiąc
Robię mu zawsze 90 ml ale zdarza mu się zostawić choć częściej wszystko zjada.
Podaje mu co 3 h. Chyba ze śpi to wtedy jak wstanie.
Jak bardzo marudny to pomiędzy daje cyca

Moj tez sie miga jak moze :D a to praca, a to silownia, a to zmeczony. Ale na razie nie naciskam, bo on nie wie jak sie nim zajac. Chcialby sie juz z nim bawic w jakies laskotki, podrzucanie, klocki itp:p dlatego jak podrosnie to juz mu nie odpuszcze :p
Teraz to czasem zabiera go na spacer, polula albo pilnuje jak śpi.
To ja mojego obudziłam w niedzielę po 7 żeby poszedł przewinąć syna i przyniósł mi go do łóżka na karmienie :) dzisiaj ma wrócić zaraz po pracy zająć się małym :) tylko że on też albo by chciał już się z nim bawić a mały jeszcze nie ogarnia albo chce żeby on spał a Franek już nie śpi tyle co na początku :) wręcz przeciwnie w dzień już malutko śpi.

My zaraz na spacer bo nie pada, nawet jest troche sloneczka! Musimy naladowac sie spacerowo na caly tydzien, bo od jutra przez tydzien ma u nas lac [emoji17] a wieczorem zostawiamy malego moim rodzicom i lecimy na jakis szoping [emoji4]
Jak ja bym chciała mieć go z kim zostawić :) mieszkam w domu rodzinnym tyle że moi rodzice po rozwodzie i mama z nami nie mieszka , tato czasem go ponosi i pomaga mi jak mam kąpać , wynosi wodę ogarnia wanienkę ale żeby sam z nim został to nie . Teściowa to nawet nie mówię . Także jak chce gdzieś jechać to muszę go zawozić do mamy ale laktator już jest w paczkomacie to mam nadzieję że uda mi się gdzieś wyskoczyć :)

Carmen, KINDERBUENOO88, Mati78 ile wasze dzieci jedzą mleka modygikowanego? I wiek dziecka mi napiszcie

Też karmie mm i ciekawa jestem jak jedzą Wasze maluchy. Mój jutro kończy 7 tygodni. Je 120-150. Tylko że wygląda to tak że zje czesc. Trochę aktywności i potem dojada resztę. Albo zje 120 i żeby zasnąć musi dojeść. No musi mieć pod korek. W nocy ma pobudki 2-3 i 5-6. Wtedy zjada około 120

reklama
U nas po cudownej nocy, niecudowny dzień

IMG_4743.JPG

Załączniki

• IMG_4743.JPG
    IMG_4743.JPG
    360 KB · Wyświetleń: 331
Do góry