reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny mam pytanie jak szczepicie badz szczepilyscie swoje dzieci? Skojarzonymi czy normalnymi? My mamy jedne szczepienie za soba te na nfz plus platne pneumo i rota. Ale mozemy szeczepic 5w1 bo nam przysluguje z tego wzgledu ze Marcel urodzil sie maly. Jak wasze dzieciaczki zniosly takie szczepionki? Kazdy mowi ze czesto po tych 5w1 wystepuje NOP.
Ja 6w1. Jesteśmy po pierwszym szczepieniu plus rota. W poniedziałek mamy pneumo z nfz.
Dziewczyny a skoro mowa o Katarkach i Sopelkach to ja też muszę kupić i zaraz zamówie bo mam tylko zwykłą gruszke. Chcę taki żeby można było odciągać ustami i odkurzaczem. To który to będzie?
Np. Katarek plus

Dziewczyny proszę o mnie pamiętać, nie udzielam sie za dużo ale podczytuje na bierząco[emoji3] chociaż 300ponad stron chyba nie ogarnę[emoji33]
Jeszcze jesteśmy po szczepieniu i malutka marudna No i ta pogoda [emoji35] dramat, u mnie na Śląsku wieje leje i do kitu [emoji26]
My tez po szczepieniu i nasz tez marudny..tak biedny płakał..

Akurat teraz jest promka w rossmanie także biere go dziś [emoji28][emoji1376]Zobacz załącznik 910864

Do 29 października jest ta promocja jeśli któraś jeszzxze zamierza kupić taki sprzęt.
Też mam ten i ładnie ściąga.
Do odkurzacza bym kupila bo przy dużym katarze nieraz pomogl chłopakom ale nie mam takiego odkurzacza, do którego można podlączyć. Mam tylko taki stojący.

Moja w 56 chodziła 6 tygodni , teraz kończy 62 i pomału wchodzimy w 68 ale kombinezon na zimę musi być 74. Ile waży ? Ile miał cm jak się urodził ? Wcześniakiem jest ? Nie pamiętam , sorki

Spoko, przeciez nie idzie wszystkich zapamiętać. Mój jak się urodził to ważył 2760 g i mierzył 51 cm. A jak byliśmy 28 września na szczepieniu to ważył 4500 g i mierzył 55 cm.

Dziewczyny mam pytanie jak szczepicie badz szczepilyscie swoje dzieci? Skojarzonymi czy normalnymi? My mamy jedne szczepienie za soba te na nfz plus platne pneumo i rota. Ale mozemy szeczepic 5w1 bo nam przysluguje z tego wzgledu ze Marcel urodzil sie maly. Jak wasze dzieciaczki zniosly takie szczepionki? Kazdy mowi ze czesto po tych 5w1 wystepuje NOP.
My szczepimy skojarzonymi 6w1 i pnemokoki darmowe.

Można przejść na nie przy drugiej dawce? Nawet się nie orientuję. Wstępnie mieliśmy zamiar zaszczepić tymi na NFZ. U mamy ginekolog jest fajny wpis o szczepieniach
Tak mozna przejsc tylko ja sie wachalam na samym poczatku szczepic ta szczepionka bo balam sie co bedzie po niej. Akurat przeczytalam wpis u mamy ginekolog i mysle ze jednak nie sa zle.

reklama
Do góry