reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Kto nazwal mdłości ciążowe porannymi to ja nie wiem [emoji14] caly dzien nic mi nie jest a wieczorem mdłości i bol głowy okropny... [emoji17]
Zamelduje sie jutro po badaniach[emoji8] dobranoc dziewczynki [emoji8]
Faktycznie, ja jeśli czuję się gorzej to właśnie wieczorem! Dobranoc i powodzenia jutro [emoji6]

Ja też już zmykam do lektury, w tygodniu pewnie mało się będę udzielać, bo ciągle w biegu;) więc trzymam kciuki za wszystkie wizyty i badania! :)

Ja też planuję powiedzieć w tym tygodniu, tym bardziej że obecny charakter pracy nie sprzyja ciąży, będą musieli zmienić mi stanowisko pracy bo planuję pracować na tyle długo na ile będzie to możliwe. A żeby być fair wobec pozostałych pracowników, muszę powiedzieć o ciąży w zasadzie już..
Dobrej nocy [emoji4]

reklama
Do góry