Hihi ale to musiała być zaj..sta kąpiel!Klusia, wykąpana i tak zasnęła
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
zazdroszczę ale sama jestem sibie winna - lenistwo.
A ty za rok będziesz mogła zrobić cudowny kalendarz z pięknymi zdjeciami Tymka dopasowanymi do każdego miesiąca roku.. Kiedyś gdy K. i B. Byli malutcy bawiłam się w takie sesje i właśnie co roku fundowałam dziadkom kalendarze![]()
Coś mi pogmatwalo się
Dlatego my nie mamy karuzeli bo ciągle na koszu jesteśmy...Nie bardzo się da bo ma taka śrubę. Bardziej so szczebelkow
KatarzynaCarmen
Fajna dynia , ja nie wiem jak Wy to robicie , mi w ogóle ciężko obrać dynię że skórki A tutaj takie arcydzieła [emoji39]No i zaliczone... Co roku powtarzam - nigdy więcej.
Zobacz załącznik 912716
@StarAnia. Malowałaś się a'la Dia De Los Muertos? Ja odpuściłam. Wyglądam tak i bez make-up![]()
KINDERBUENOO88
zazdroszczę ale sama jestem sibie winna - lenistwo.
A ty za rok będziesz mogła zrobić cudowny kalendarz z pięknymi zdjeciami Tymka dopasowanymi do każdego miesiąca roku.. Kiedyś gdy K. i B. Byli malutcy bawiłam się w takie sesje i właśnie co roku fundowałam dziadkom kalendarze![]()
Z tym kalendarzem to super pomysł
A w ogóle skąd pajączki?Moje dziecko śpi od 17stej.. zdążyłam posprzątać, ogrzać i zjeść obiad, wyprasować pościel x2 i podwójne pranie młodego i teraz usiadłam i kurde mógłby już wstać a z drugiej strony tak dobrze się siedzi
A to mój Halloweenowy chłopak
Zobacz załącznik 912715
kasiaczek89pl
Moje dziecko śpi od 17stej.. zdążyłam posprzątać, ogrzać i zjeść obiad, wyprasować pościel x2 i podwójne pranie młodego i teraz usiadłam i kurde mógłby już wstać a z drugiej strony tak dobrze się siedzi
A to mój Halloweenowy chłopak
Zobacz załącznik 912715
Cudne zdj [emoji7]
KatarzynaCarmen
Słodziak [emoji307]Klusia, wykąpana i tak zasnęła
Chloe.Chloe
Fajny pomysł z tym kalendarzem. Ja miałam pisać dziennik z pierwszego roku życia dziecka + zdjęcia. Na razie nici z tego - w dzień jestem przywiązana kotwicą, a wieczorem jestem za bardzo wykończona. Przez złe samopoczucie w ciąży nie kupiłam też aparatu fotograficznego (prawie nie wychodziłam z domu, a lubię rzeczy obejrzeć i pomacac zanim kupię) i robię zdjęcia tylko komórką. Niestety Leoś nie jest szczególnie chętny do współpracy przy zdjęciach...zazdroszczę ale sama jestem sibie winna - lenistwo.
reklama
No do Halloweenowej ze skóry nie obierasz a czym więcej miąższu się wydrąży tym łatwiej wycinać no i mały poręczny ostry nożyk potrzebny.Fajna dynia , ja nie wiem jak Wy to robicie , mi w ogóle ciężko obrać dynię że skórki A tutaj takie arcydzieła [emoji39]