reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No ja nigdy nie miałam problemu A w drugiej ciąży sie zaczelo i po porodzie po jakimś czasie bylo ok A teraz znowu. Ten ginekolog jest tez endokrynologiem wiec myślę że zaraz dostane leki. Wysle fotkę ale pewnie będzie juz pozno bo na 20 mam wizytę.
Poczekam , ostatnio późno chodzę spać :p trzymam kciuki za Twoją wizytę :)

reklama
Ja wczoraj odebrałam wyniki i morfologie mam bardzo dobrą, glukoza 82 a tsh 2,46 chyba w tej ciąży tez bede musiała brać eutyrox. Dzisiaj mam wizytę u normalnego juz lekarza. W końcu zobaczę dzidzie.
no w koncu sie doczekasz:) wszystko bedzie dobrze i wyjdziesz szczesliwa zobaczysz:):)

Jaaaaa się wykończe ... Ten cukier mnie dobija [emoji20] rano pod 100, po jedzeniu zawsze w normie.
Wieczorem odrzuca mnie od kolacji, mam cukier kolo 80, myslalam ze od tego braku taki wysoki na czczo, ale zmusilam sie kilka razy i zjadłam, i bez zmian [emoji22]
Na koniec miesiąca krzywa, ale do tego czasu nerwowo siądę...

Witajcie :)
U mnie dziś poranek z bólem głowy, bo nie mogłam spać od jakiejś 5. Te głupie sny, ogólnie płytki sen i ciągle nocne analizowanie różnych rzeczy wykańczają mnie. A i jeszcze siku min 3razy.
Co do jedzenia...otworzyłam dziś lodówkę i myślałam, że nie zjem nic. Kurcze ostry głód, a tu odpycha mnie prawie od wszystkiego. Ostatecznie udało mi się zjeść razowa bułkę posmarowana białym twarogiem i suszonym pomidorem. Na drugie śniadanie chyba będzie to samo...nie ma to jak urozmaicona dieta :-D

Jaaaaa się wykończe ... Ten cukier mnie dobija [emoji20] rano pod 100, po jedzeniu zawsze w normie.
Wieczorem odrzuca mnie od kolacji, mam cukier kolo 80, myslalam ze od tego braku taki wysoki na czczo, ale zmusilam sie kilka razy i zjadłam, i bez zmian [emoji22]
Łączę się w bólu [emoji20] wprawdzie nie wiem w końcu czy mam problem z tym cukrem, czy nie, bo w dzien badań cukier 102, a już kilka dni później 88.. pewnie też mnie czeka krzywa :( dowiem sie w czwartek co lekarz zaleci.

reklama
Ja nie wiem jaki mam cukier na codzień ale gin i polozna po wizycie i zobaczeniu wyniku kazaly zacząć wprowadzac dietę wiec staram sie dostosować. I tez mam krzywa pod koniec miesiaca zeby miec wynik na kolejna wizyte 3.12 [emoji57]

Do góry