Moja również pierwszaTo moja pierwsza ciąża i mam tysiące myśli. [emoji1]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja również pierwszaTo moja pierwsza ciąża i mam tysiące myśli. [emoji1]
To ja do was dołącze[emoji6]
Moja również pierwsza![]()
Ja mam dokładnie tak samoSuper dziewczyny! Jak się czujecie?
My się mega cieszymy z mężem, ale co chwilę łapie mnie stres, bo ani żadnego doświadczenia z dziećmi, ani nie ma od kogo podlapać informacji. W mojej najbliższej rodzinie najmłodsze dziecko ma 18 lat![]()
No właśnie też zauważyłam że bardzo dużo z nas ma już dzieci i to właśnie 3 a nawet i więcej. Na moim wcześniejszym forum to właśnie większość to były pierwsze ciąże
@netka. Między moja mama a jej najmłodsza siostra jest 14 lat różnicy teraz mają ok kontakt. Ale jak była młodsza to nie chciała z tą małą na spacer chodzić bo mówiła że ludzie myślą że to jej dziecko![]()
Witam czy można się przysiąść? W pt zrobiłam yesty i bladzioch ale beta wyszła ... Więc czekam teraz na wizytę ...Stres jest wielki gdyż mam 8 miesięczna kruszynka . Pozdrawiam