N
Natuś_ka
Gość
Raczej nie, wszyscy wkoło mówią ze przydalaby sie teraz dziewczynka bo mamy chłopczyka ale ja nie mam ciśnienia na parkeTeż śliczne. Masz jakieś preferencje do płci? [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej nie, wszyscy wkoło mówią ze przydalaby sie teraz dziewczynka bo mamy chłopczyka ale ja nie mam ciśnienia na parkeTeż śliczne. Masz jakieś preferencje do płci? [emoji3]
Ja w pierwszej ciąży ciągle myślałam że będzie dziewczynka. Wszystkim tak mówiłam. W 18tc usg pokazało chłopca i tak zostało. Teraz ciągle opowiadałam,ze będzie chłopiec, żeby zaczarować, bo bardzo chciałam dziewczynkę. No i mimo tych podejrzeń w 13tc że to rzeczywiście chłopiec, to jednak po połówkowych okazało się, że dobrze czarowałam, bo będzie córka. [emoji3]Raczej nie, wszyscy wkoło mówią ze przydalaby sie teraz dziewczynka bo mamy chłopczyka ale ja nie mam ciśnienia na parkebędzie chłopczyk to tez sie będę cieszyć, w sumie do malenstwa czesciej sie zwracam w osobie męskiej
albo bezosobowo, ale jako do dziewczynki to jeszcze mi sie nie zdazylo. Ale rzeczy oglądam zawsze dla chłopczyka i dziewczynki, później tylko z koszyka pousuwam
![]()
Haha czarownicaJa w pierwszej ciąży ciągle myślałam że będzie dziewczynka. Wszystkim tak mówiłam. W 18tc usg pokazało chłopca i tak zostało. Teraz ciągle opowiadałam,ze będzie chłopiec, żeby zaczarować, bo bardzo chciałam dziewczynkę. No i mimo tych podejrzeń w 13tc że to rzeczywiście chłopiec, to jednak po połówkowych okazało się, że dobrze czarowałam, bo będzie córka. [emoji3]
Tez tak probowalam! Ale chyba moj chlopiec pozostanie chlopcem.Ja w pierwszej ciąży ciągle myślałam że będzie dziewczynka. Wszystkim tak mówiłam. W 18tc usg pokazało chłopca i tak zostało. Teraz ciągle opowiadałam,ze będzie chłopiec, żeby zaczarować, bo bardzo chciałam dziewczynkę. No i mimo tych podejrzeń w 13tc że to rzeczywiście chłopiec, to jednak po połówkowych okazało się, że dobrze czarowałam, bo będzie córka. [emoji3]
Jeszcze nie ma pewności. [emoji6]Tez tak probowalam! Ale chyba moj chlopiec pozostanie chlopcem.
A co kupiłaś? Ubranka?ja dziś z uwagi na to, że jestem w połowie ciąży postanowiłam to uczcić i dokonać zakupu na olx, to będą pierwsze rzeczy, które kupiłam dla maleństwa.