N
Natuś_ka
Gość
Raczej nie, wszyscy wkoło mówią ze przydalaby sie teraz dziewczynka bo mamy chłopczyka ale ja nie mam ciśnienia na parkeTeż śliczne. Masz jakieś preferencje do płci? [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Raczej nie, wszyscy wkoło mówią ze przydalaby sie teraz dziewczynka bo mamy chłopczyka ale ja nie mam ciśnienia na parkeTeż śliczne. Masz jakieś preferencje do płci? [emoji3]
Ja w pierwszej ciąży ciągle myślałam że będzie dziewczynka. Wszystkim tak mówiłam. W 18tc usg pokazało chłopca i tak zostało. Teraz ciągle opowiadałam,ze będzie chłopiec, żeby zaczarować, bo bardzo chciałam dziewczynkę. No i mimo tych podejrzeń w 13tc że to rzeczywiście chłopiec, to jednak po połówkowych okazało się, że dobrze czarowałam, bo będzie córka. [emoji3]Raczej nie, wszyscy wkoło mówią ze przydalaby sie teraz dziewczynka bo mamy chłopczyka ale ja nie mam ciśnienia na parkebędzie chłopczyk to tez sie będę cieszyć, w sumie do malenstwa czesciej sie zwracam w osobie męskiej
albo bezosobowo, ale jako do dziewczynki to jeszcze mi sie nie zdazylo. Ale rzeczy oglądam zawsze dla chłopczyka i dziewczynki, później tylko z koszyka pousuwam
![]()
Haha czarownicaJa w pierwszej ciąży ciągle myślałam że będzie dziewczynka. Wszystkim tak mówiłam. W 18tc usg pokazało chłopca i tak zostało. Teraz ciągle opowiadałam,ze będzie chłopiec, żeby zaczarować, bo bardzo chciałam dziewczynkę. No i mimo tych podejrzeń w 13tc że to rzeczywiście chłopiec, to jednak po połówkowych okazało się, że dobrze czarowałam, bo będzie córka. [emoji3]
Tez tak probowalam! Ale chyba moj chlopiec pozostanie chlopcem.Ja w pierwszej ciąży ciągle myślałam że będzie dziewczynka. Wszystkim tak mówiłam. W 18tc usg pokazało chłopca i tak zostało. Teraz ciągle opowiadałam,ze będzie chłopiec, żeby zaczarować, bo bardzo chciałam dziewczynkę. No i mimo tych podejrzeń w 13tc że to rzeczywiście chłopiec, to jednak po połówkowych okazało się, że dobrze czarowałam, bo będzie córka. [emoji3]
Jeszcze nie ma pewności. [emoji6]Tez tak probowalam! Ale chyba moj chlopiec pozostanie chlopcem.
A co kupiłaś? Ubranka?ja dziś z uwagi na to, że jestem w połowie ciąży postanowiłam to uczcić i dokonać zakupu na olx, to będą pierwsze rzeczy, które kupiłam dla maleństwa.