reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

zgubić zbędne kg przy ciąży hmmm... brzmi interesująco ;)
rok temu tzn 7 lipca rzuciłam fajki ..dziewczyny przytyłam przez to ok 10 kg :( i z 55 zrobiło się 65 :( :( :( ale ból :( pomimo ze nadal ćwiczyłam i jeździłam rowerem po 30 klocków :(
w październiku z mężem byliśmy na Cyprze i uwierzcie mi nie było jak odmówić takie pyszne jedzenie OMG! .
Fakt przyznaje sie bez bicia na Cyprze to se poszalałam z jedzeniem ale byłam juz w ciąży może dlatego? usprawiedliwiam sie? hehe ;)
Na chudnięcie będzie czas po ciąży, teraz trzeba przede wszystkim zdrowo jeść i nie martwić się wagą sprzed ciąży ;)

reklama
zgubić zbędne kg przy ciąży hmmm... brzmi interesująco ;)
rok temu tzn 7 lipca rzuciłam fajki ..dziewczyny przytyłam przez to ok 10 kg :( i z 55 zrobiło się 65 :( :( :( ale ból :( pomimo ze nadal ćwiczyłam i jeździłam rowerem po 30 klocków :(
w październiku z mężem byliśmy na Cyprze i uwierzcie mi nie było jak odmówić takie pyszne jedzenie OMG! .
Fakt przyznaje sie bez bicia na Cyprze to se poszalałam z jedzeniem ale byłam juz w ciąży może dlatego? usprawiedliwiam sie? hehe ;)
Mi tez bylo ciezko uwierzyć, ze z 50kg po ciazy zrobilo sie 65 ;) ale sukcesywnie spadalo. Teraz kazda z nas niech dba o dzidzie a pozniej bedziemy sie martwić jak zgubić. Ja sobie w ciazy pozwalam na więcej ale skoro mam chęć tzn ze tak trzeba :)

Hm a u mnie tak z rana

Załączniki

• 20181130_100231.jpg
    20181130_100231.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 118
Jejku nigdy stąd nie wyjde :(
Jestem na izbie przyjec i co chwile pilniejsze przypadki przyjmuja a ja czekam i czekam. Wiadomo kobieta do porodu nie poczeka ;) chociaz i tak musi sie uzbroić w cierpliwość.
Podszedl do mnie mój lekarz i poprosił i cierpliwość :)

reklama
Do góry