reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
No właśnie chyba nie... chodzę do szkoły kosmetycznej I moja Zbabka od praktyki wprost powiedziała że w ciąży powinnam zrezygnować z kontynuowania nauki bo nie mogę wykonać wszystkich zabiegów (np z użyciem pradow) więc ona nie widzi możliwości żebym skończyła rok. Chociaż wiem że kobiety w zaawansowanej ciąży kończyły semestr póki prostu przy pracach pracowały na wylaczonym aparacie.... także na fory nie mam co liczyc
Ja też jestem po szkole kosmetycznej i moja koleżanka skończyła szkole w ciąży A pod koniec urodziła i jeździła karmić dziecko. Można delikatnie zwiększać natężenie produ i reagować na odczucia klientki A nie na sobie.

Ja też jestem po szkole kosmetycznej i moja koleżanka skończyła szkole w ciąży A pod koniec urodziła i jeździła karmić dziecko. Można delikatnie zwiększać natężenie produ i reagować na odczucia klientki A nie na sobie.
Konsultowalam to z lekarzem który powiedział że ogólnie wykonywać mogę wszystkie zabiegi tylko nie powinnam się nim poddawać... moje koleżanki z grupy też są wyrozumiałe I nie robia problemow... prowadząca wykłady (która w ubiegłym roku miała też praktyke) również mówiła że jedna dziewczyna pisała zawodowy egzamin A na następny dzien urodziła I cały semestr zdała. Tylko ta jedna zołza twierdzi że nie dopuści mnie do maszyn I koniec I w związku z tym nie będę miała możliwości zaliczyć przedmiotu. Ale przecież jak przyjdę to z sali mnie nie wyrzuci ;)

A na pewno dobrze odczytalas wyniki na tą toksomplazmoze? Bo ja w pierwszej ciąży tak się wystraszylam bo wyszedł wynik pozytywny a potem mi lekarz powiedział że to oznacza że kiedyś w przeszłości przeszłam już tą chorobę
Mi wczoraj lekarz odczytał i od razu poinformował ze raczej antybiotyk do końca ciazy i skierowanie do poradni medycyny chorob tropikalnych .

Ja z innej beczki . Macie zwierzaki? Konkretnie psy? Ja Mam i mój jest że mną bardzo związany. Właśnie jestem na etapie separowania go stopniowo ode mnie bo wiem że będzie zazdrosny .... I wyganiania z kanapy na legowisko.... no przyznaję że troszkę to rozpuscilam ale on taki leloch jest kochany
20180722_185442.jpeg

Załączniki

• 20180722_185442.jpeg
    20180722_185442.jpeg
    81,2 KB · Wyświetleń: 343
Zapraszam na kawke[emoji4][emoji39] tak ale ile krwi mi napsuje to jego....[emoji4]
Chętnie bo tu tak brzydko [emoji21] ale trochę za daleko [emoji6] no ciężko z tym facetami... moj teraz skacze nade mną bo ogólnie tak teraz ma w trzeciej ciąży A do tego po wczorajszym, stresuje się podobnie jak ja. Dostalam nawet wczoraj nową torebkę [emoji16]szoook [emoji41]

reklama
Konsultowalam to z lekarzem który powiedział że ogólnie wykonywać mogę wszystkie zabiegi tylko nie powinnam się nim poddawać... moje koleżanki z grupy też są wyrozumiałe I nie robia problemow... prowadząca wykłady (która w ubiegłym roku miała też praktyke) również mówiła że jedna dziewczyna pisała zawodowy egzamin A na następny dzien urodziła I cały semestr zdała. Tylko ta jedna zołza twierdzi że nie dopuści mnie do maszyn I koniec I w związku z tym nie będę miała możliwości zaliczyć przedmiotu. Ale przecież jak przyjdę to z sali mnie nie wyrzuci ;)
Myślę ze musisz się udać gdzies wyżej i wspomnieć że Ci robi problemy [emoji6]

Do góry