kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
eliczek i Ciebie buziam gorąco.
Ale posta wcześniejszego walnęłam długiego...

Ale posta wcześniejszego walnęłam długiego...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku wspólczuje ci kochana. Ja to bym odrazu cos złapała. Jeśli chcesz to pożycze Ci farelke, bo mam dwie. A sowją drogą co za durne myslenie tego faceta. Teraz to niezłe będą rachunki za prąd za te farelki. Ubieraj się cieplutko.
Dzięki za fluidki, bo moim marzeniem jest córunia. Wiadomo, że najważniejsze, aby dzidziuś był zdrowy, no, ale przeciez każda wiec o co chodzi.
A teraz ja musze wam troszke popisać. Wczoraj chciałam wam napisać to, ale nasz wareczek cosik nie chodził i dałam rade "pochwalić śię" tylko dziewczynkom z wątku "Staraczki poraz drugi" no więc:
W piątek robiłam teścik i wysły I, tylko, że druga bardzo bardzo słabiutka. Powturzyłam teścik wczoraj i znowu były II i tym razem widoczne bardzo ładnie, druga mniej niz ta testowa, ala to chyba normalne (acha teścik pierwszy robiłam rano, a drugi w dzień). Więc dalej - dziś ma przyjść @ i jak narazie tylko czekam, bo jej nie widać. Trzymajcie kochane za mnie kciuki. A tak wogóle to mnie mdli caly czas.
No teraz mam w zwiąku z tym pytanko do was - czy jeśli okazałoby się, że udało mi się wreszcie to mogłabym być na watku zamkniętym? Boje się, że już mnie nie będziecie chciały, a ja tak z wami się zrzylam.![]()
Bo zapomniałaśataata ,jak mogłaś pomyśleć,że o Tobie zapomniałam....:-(
Oj Ty nie dobra...;-)
W piątek albo sobotę zrobię Ci mała niespodziewankę...![]()
Bo zapomniałaśwredoto jedna
;-)
yyyy a jaką niespodziewajke, co zaś wymyśliłaś
Dziewczyny obżarłam sie jak świnkai teraz ledwo siedze
![]()
Kiniusia przykro mi z powodu twojego maleństwa. Ja też straciłam dzieciątko ale dużo wcześniej. I też czasmi jeszcze płaczę.
A co do kurczaka to ja miałam wczoraj. Mniaaaaaaaaam było