reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
witam dziewczynki, ja tylko na sekundkę:-)
po pierwsze.............mamusiasynusia przyjmij moje ogromniaste gratulacje:tak::-)
po drugie ty jak i ataata jesteście bardzo mile widziane na wątku zamkniętym.To moje skromne zdanie, a widzę że i dziewczyny się ze mną zgadzają;-)
Spadam Kochane bo Małż zaraz wraca z pracki i spadamy w teren załatwić parę spraw.Ale najpierw zjemy pyszny obiadek:-)upiekłam dziś kurczaczka, mniam uwielbiammmmmm
buziaki i pozdrowionka dla wszystkich :tak:

Jejku wspólczuje ci kochana. Ja to bym odrazu cos złapała. Jeśli chcesz to pożycze Ci farelke, bo mam dwie. A sowją drogą co za durne myslenie tego faceta. Teraz to niezłe będą rachunki za prąd za te farelki. Ubieraj się cieplutko.

Dzięki za fluidki, bo moim marzeniem jest córunia. Wiadomo, że najważniejsze, aby dzidziuś był zdrowy, no, ale przeciez każda wiec o co chodzi.

A teraz ja musze wam troszke popisać. Wczoraj chciałam wam napisać to, ale nasz wareczek cosik nie chodził i dałam rade "pochwalić śię" tylko dziewczynkom z wątku "Staraczki poraz drugi" no więc:
W piątek robiłam teścik i wysły I, tylko, że druga bardzo bardzo słabiutka. Powturzyłam teścik wczoraj i znowu były II i tym razem widoczne bardzo ładnie, druga mniej niz ta testowa, ala to chyba normalne (acha teścik pierwszy robiłam rano, a drugi w dzień). Więc dalej - dziś ma przyjść @ i jak narazie tylko czekam, bo jej nie widać. Trzymajcie kochane za mnie kciuki. A tak wogóle to mnie mdli caly czas.
No teraz mam w zwiąku z tym pytanko do was - czy jeśli okazałoby się, że udało mi się wreszcie to mogłabym być na watku zamkniętym? Boje się, że już mnie nie będziecie chciały, a ja tak z wami się zrzylam.:confused:

Gratulacje z II kreseczek trzymam kciuki za fasolkę , myślę że masz spokój co do @ na najbliższe 9miesięcy . Jeszcze raz gratuluje przyszłej mamie.

Witam wszystkich

hej, hej kiniusia:-)
zapach na całe mieszkanie, aż ślinka cieknie, a głodna już jestem, kurczak już dochodzi a mojego Małża jak nie było tak nie ma:baffled:Jak zwykle korki:wściekła/y:
spadam, buziaki

mufka ,rany,ale mi smaka zrobiłaś...:tak:
Jutro wstaję wcześniej i lecę do sklepu po kurczaka,bo dziś już za późno...:-(
Ach,te korki...:wściekła/y:
Buziaki.:-)

ataata ,jak mogłaś pomyśleć,że o Tobie zapomniałam....:-(
Oj Ty nie dobra...;-)
W piątek albo sobotę zrobię Ci mała niespodziewankę...:-D

Kiniusia przykro mi z powodu twojego maleństwa. Ja też straciłam dzieciątko ale dużo wcześniej. I też czasmi jeszcze płaczę.
A co do kurczaka to ja miałam wczoraj. Mniaaaaaaaaam było

reklama
Bo zapomniałaś :cool2::-pwredoto jedna:evil::evil:;-)
yyyy a jaką niespodziewajke, co zaś wymyśliłaś:confused::confused::confused:

Dziewczyny obżarłam sie jak świnka:zawstydzona/y: i teraz ledwo siedze:zawstydzona/y:

Dzisia jest środa,więc Ci nie powiem...:evil:
Proszę królewne wygłaskać ode mnie...:-D
I nie zapomniałam,bo jakbym zapomniała to bym Ci wczoraj sms-ów nie wysłała.
Teraz to już normalnie u mnie foch...:cool2:;-)

Kiniusia przykro mi z powodu twojego maleństwa. Ja też straciłam dzieciątko ale dużo wcześniej. I też czasmi jeszcze płaczę.
A co do kurczaka to ja miałam wczoraj. Mniaaaaaaaaam było

Dorotko ,mi także jest przykro z powodu straty Twojego maleństwa.
Miejmy wszystkie nadzieję,że los nam to wynagrodzi,chociaż w jakiejś części.:-(
Ale nieładnie się zachowujecie:
Kiniusi takie smaki robić...;-)

Do góry