Vivienne 1
Fanka BB :)
Dziękuję laski właśnie jestem na kawie bo mam godzinę czekania ..... musiałam wcześniej wyjechać bo są u nas strajki . Wizyta na 10 .20
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Trzymam kciuki! Lecę po te swoje wyniki. Za godzine bede moze juz je miećDziękuję laski właśnie jestem na kawie bo mam godzinę czekania ..... musiałam wcześniej wyjechać bo są u nas strajki . Wizyta na 10 .20
Pochwal się tymi wspanialymi wynikamiTrzymam kciuki! Lecę po te swoje wyniki. Za godzine bede moze juz je mieć![]()
Mam nadzieje ze to tylko z oslabienia...Eh :\ moze z oslabienia a moze po prostu zbyt duze ukrwienie. Stres przed wynikami mnie na tyle sparalizowal, ze sie ubrac nie moge![]()
Oby nie!Mam nadzieje ze to tylko z oslabienia...
Jesli zacznie sie powtarzac to pewnie bede miec powtorke z pierwszej ciazy czyli duza anemia...
Może to nie anemia - a jeśli tak, to od razu rozpocznij dietę bogatą w żelazo (+ suple) - powinno pomócMam nadzieje ze to tylko z oslabienia...
Jesli zacznie sie powtarzac to pewnie bede miec powtorke z pierwszej ciazy czyli duza anemia...
Super brzuszek, ale nie jest jakiś duży [emoji39]
To jego stale miejsce. Książę sie tak nauczyl. Trzeba go do wanny przerzucac na czas mycia rakSuper brzuszek, ale nie jest jakiś duży [emoji39]
Hahaha, kot w umywalce, mistrz xD dopiero zauważyłam [emoji23]
Trzymam kciuki [emoji8]Witajcie ;* miedzy godz. 12 a 13 mam odebranie wyników pappy połączone z rozmową z lekarzem (tak to się w tym szpitalu odbywa), trzymajcie proszę kciuki![]()
O dziwo spałam spokojnie nawet.
Miłego dnia ;*
Też sobie nie wyobrażam nie mieć....stale gdzies jade [emoji3] lubie jeździć [emoji16]Trzymam kciuki!
Ja bez praa jazdy to jak bez ręki - zaraz po skończeniu 18 roku życia zrobiłamnigdy nie jest za pozno także polecam, może nie konkretnie teraz ale za jakiś rok na przykład
![]()