reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Czesc dziewczyny, mam nadzieję że moge się przyłączyć, mam 14,5tc przeczytałam cale forum -trochę mi to zajeło :-D
Gratuluję wszystkim mamusiom.
My płci nie znamy, ale chyba wrzucę na fb Ramzi.... do rej pory korzystałam z kalendarza płci, mi się zgadzają moje slodziaki.
Witaj :) mi się nie zgadza kalendarz [emoji39]

reklama
Edit: sprawdziłam raz jeszce wg chińskiego kalendarza płci: corka powinna być synem, a syn córka :-D Teraz wychodzi mi córka. Ciekawe ccy w końcu serio czy znowu na opak :-D
U mnie też miał być teraz chłopak ;) baaa, poczęcie we wrześniu, październiku, listopadzie... niewqzne, same chłopaki do końca roku, a tu proszę - córeczka :D u Ciebie też może być na opak ;))
Trzymam kciuki za wizytę!

Dzięki [emoji8] Oby tylko nic tam nie dorosło bo zamierzam coś w różu kupić dla poprawy humoru [emoji1787]
Ja dziś na wieczór umówiłam się na olx z jedną panią, śliczne ciuszki ma wystawione, coś czuję, że stracę majątek bo sprzedaje na sztuki :D wieczorem się pochwalę. Mocno trzymam kciuki żebyś mogła dotrzymywać mi kroku w tym temacie ! :D

U mnie wczorajsza wizyta tez na razie wskazuje na dziewczynkę .Aczkolwiek w 13 tygodniu to chyba jeszcze może się zmienić?
Zależy jak pewny jest Twój ginekolog,13 tydzień to faktycznie dość wcześnie, ja wczoraj miałam 14+5 i już mam płeć wpisaną w kartę ciąży, lekarz nie miał wątpliwości ;) z kolei nuba u mojej dziewczynki było widać na początku 12 tygodnia i tak zostało.

Zależy jak pewny jest Twój ginekolog,13 tydzień to faktycznie dość wcześnie, ja wczoraj miałam 14+5 i już mam płeć wpisaną w kartę ciąży, lekarz nie miał wątpliwości ;) z kolei nuba u mojej dziewczynki było widać na początku 12 tygodnia i tak zostało.
Pani doktor podkreśliła, że to na podstawie wyrostka, bo był ładnie widoczny, ale powiedziała, żeby jeszcze się nie przyzwyczajać :p

reklama
Do góry