MK5
Fanka BB :)
Teraz najprawdopodobniej dziewczynkaOby, widze śliczna 3, a teraz kto bedzie?
Moja najstarsza córka była do dnia porodu Bartusiem więc póki sama nie zobaczę to nie uwierzę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz najprawdopodobniej dziewczynkaOby, widze śliczna 3, a teraz kto bedzie?
Ja też w 1 ciazy łożysko na przedniej ścianie i ruchy w 21Ja mialam tak w pierwszej ciazy, lozysko na przedniej scianie i ruchy czulam dopiero w 21tc wiec byc moze tez jeszcze sobie poczekasz niestety [emoji52]
Ja też w 1 ciazy łożysko na przedniej ścianie i ruchy w 21
To prawie tak jak u mnie, corka do 20 tc byla chłopcem, al3 ja czułam ze to dziewczynkaTeraz najprawdopodobniej dziewczynka
Moja najstarsza córka była do dnia porodu Bartusiem więc póki sama nie zobaczę to nie uwierzę![]()
Super wiadomościWitam wszystkie mamusieja właśnie po wizycie (17tydzien). Serduszko bije jak dzwin 150 uderzeń
wysokość macicy odpowiada 18 tygodniowi i wszystko ok
9.01 mam już połówkowe i może wtedy nam pokaże co tam ukrywa między nóżkami[emoji134][emoji3]
Od razu poczujeszA wtedy jak czuć ruchy? że to bulgotanie takie delikatne czy jak poczuję to będę wiedziała że to dziecko?![]()
Ominie cie to bulgotanie, babelki i inne delikatne odzywanie sie maluszka i od razu poczujesz takie wyrazniejsze [emoji6]A wtedy jak czuć ruchy? że to bulgotanie takie delikatne czy jak poczuję to będę wiedziała że to dziecko?![]()
DokładnieOminie cie to bulgotanie, babelki i inne delikatne odzywanie sie maluszka i od razu poczujesz takie wyrazniejsze [emoji6]
Jak Co wrzucę po swietach to pewnie nie przebijeszDawaj [emoji23][emoji23] probowac zawsze mozesz [emoji23][emoji23][emoji13]
Ja wam potem cykne fotke jaak sie najem na kolacje [emoji85]Ej serio potrzebna nam tabelka bo juz nie kojarze czy to ty tez wrzucalas juz brzuszek czy nie [emoji848] duzo nas tu ostatnio [emoji3]
A przyjda swieta i pewnie cisza bedzie jak makiem zasial [emoji13]