Alexa1905
Fanka BB :)
Super [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] nawet nie wiesz jak się cieszę kochana [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Bardzo dziękuję:* wierzę, ze 3go rów idź usłyszysz same dobre wiadomości ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Super [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] nawet nie wiesz jak się cieszę kochana [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
U mnie bardzo leniwie poki co. Ale najważniejsze że corka nockę przespala i juz nie ma temperatury a jedynie 37.4 czekamy na usg brzuszka i "szampana" pijemy w szpitaluDzień dobry. Jak humory od rana? U nas nocka kiepska. Zaczynaja się wędrówki na conocne siusianietego najbardziej nie lubię!
Do tego młodszy do nas przyszedł i spał z nami :/ ten to się kręcił i rozpychał![]()
Hej Dziewczyny! Powieje optymizmem, bo moja kijanka nadal żyje! Serduszko pięknie pika i jest już taka duza [emoji173] jestem w szoku, bo raczej obstawialam te złe wiadomości... Jestem w 9t1d ciąży i dokladnie tyle wychodzi z USG.
Cudowne zakończenie roku![]()
Super!!!! To teraz cały czas proszę mieć pozytywne mysli [emoji6]Hej Dziewczyny! Powieje optymizmem, bo moja kijanka nadal żyje! Serduszko pięknie pika i jest już taka duza [emoji173] jestem w szoku, bo raczej obstawialam te złe wiadomości... Jestem w 9t1d ciąży i dokladnie tyle wychodzi z USG.
Mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej!Tak, cały czas coś biorę. Mam całą rozpiskę. Niby na zatokach jest troszkę lepiej ale ogólne osłabienie daje mi w kość... Ile mogę to staram się wypoczywać. Ale to dość trudne przy rocznym dziecku, które rozpiera energia...
SuperHej Dziewczyny! Powieje optymizmem, bo moja kijanka nadal żyje! Serduszko pięknie pika i jest już taka duza [emoji173] jestem w szoku, bo raczej obstawialam te złe wiadomości... Jestem w 9t1d ciąży i dokladnie tyle wychodzi z USG.
Staram się w to mocno wierzyć [emoji4] wstaw zdjęcie tej swojej kijanki [emoji4]Bardzo dziękuję:* wierzę, ze 3go rów idź usłyszysz same dobre wiadomości [emoji173]
Hej Dziewczyny! Powieje optymizmem, bo moja kijanka nadal żyje! Serduszko pięknie pika i jest już taka duza ❤ jestem w szoku, bo raczej obstawialam te złe wiadomości... Jestem w 9t1d ciąży i dokladnie tyle wychodzi z USG.