Ja tez. Mam nadzieje, ze nie obrazila sie na nas.fifi no dokładnie, masz racje że bez NieSamowitej to już nie to samo forum.... strasznie mi jej brakuje....:--
-(
reklama
E
Ewcia81
Gość
nom w końcu,,tyle czytania,,ło matko,,a mialam odkurzyc,,ale zanim odpisze to po synala bede uciekła,hehee
Fallen my ksywki,a w sumie loginki ammy prawie jak imionkaa....
nom była większa,hahaa,,do nocy...Coś krótka ta imprezka była. Ostanio na "weselach" bawiłyście się dłużej. No nic, poprawimy już na wątku zamkniętym hihi
ale za to teraz,,albo stanie sie mądrzejszy i zobaczyl co stracil albo poprostu nie zaslugiwał na ciebie...;-)Sytuacja wygląda tak, że jestem wolna, choć P do końca nie skreśliłam. Skoro twierdzi, że mu zależy, to niech mnie jeszcze raz zdobędzie. :-) Jak będę z nim znowu szczęśliwa, to wybiorę go z grona facetów z którymi się będę teraz umawiać. Niestety dla P, teraz będzie mu znacznie trudniej niż za pierwszym razem.
. :-)
no super humorek,to mi sie podoba,,buziak..Dzień dobry dziewczynki! Jak to wspaniale wstać z uśmiechem na twarzy. Będzie mi łatwiej przebrnąć przez dzisiejszy dzień. Dziś będzie równie ciężko jak wczoraj, choć bardziej z powodów zawodowych. Ale dam radę! Przesyłam wam moją radosną minkę, żeby wam również kąciki ust nie chciały się odczepić od uszu :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
no to kiepsko,,zdrówka zdrówka dla teścia...Mój teść miał udar, leży w szpitalu, trochę paraliż popuszcza więc może się cofnie.Musimy poczekać, w szpitalu spędzi ok 2 tygodni, o ile będzie wszystko ok.Jutro z moim małżem pojedziemy go odwiedzić.No ale muszę być dobrej myśli,że będzie ok.
a gdzie jest Będzin???A jestem z Będzina. Nie mieszkamy razem jeszcze. Tak w przyszłości ślub będzie. Na razie nam nie śpieszno. Teraz skupiliśmy się na synku którego pragniemy mieć. :-):-)
ależ rymowanko walnęłaś...Dobra ja uciekam na spacerek z dzieckiem wiec do pozniej
fallen in love to kiedy teraz testujesz? Pracujesz,studiujesz?
uuuuu przez okno.....fifi to jak pęknie znowu to poleci przez okno i tak sie to skończy![]()
no własnie,,co z amała wredotkaaMoje imie poki co dla wszytskich jest tajemnica i tak zostanie :-):-):-):-)
Fallen my ksywki,a w sumie loginki ammy prawie jak imionkaa....

Aga1108
Po prostu mama
Witam,witam i :-):-):-):-):-):-):-):-):-) ślę wszystkim staraczkom, testowiczkom (dziwnie brzmi) i ciężarówkom!!!!!!!
zajrzałam tylko na momencik przywitać , bo dziś duuuuużżżżooooo pracy mam.
Będzin - przeszło 100 tys. miasto na południu, bardzo stare, słynie z zamku....to tak jeśli ktoś chciałby wiedzieć
Fallen - Będzin - Śląśk????!!!!
...ups....mała powtórka z historii by się przydała, powinnaś doskonale wiedzieć że to ZAGŁĘBIE

Trzymajta się się dziewczynki cieplutko!!!!!!!
Będzin - przeszło 100 tys. miasto na południu, bardzo stare, słynie z zamku....to tak jeśli ktoś chciałby wiedzieć
Fallen - Będzin - Śląśk????!!!!

Ale zaglebie nalezy do Ślaska...i ztego co wlasnioe wyczytalam w necie nalezy po czesci do Malopolski;-):-);-):-)Witam,witam i :-):-):-):-):-):-):-):-):-) ślę wszystkim staraczkom, testowiczkom (dziwnie brzmi) i ciężarówkom!!!!!!!
Fallen - Będzin - Śląśk????!!!!...ups....mała powtórka z historii by się przydała, powinnaś doskonale wiedzieć że to ZAGŁĘBIE

Aga1108
Po prostu mama
Zgadza się FIFI, Zagłębie należy do Śląska, ale Zagłębiak nigdy nie powie,ze jest ze Ślaska...jesteśmy bardzo na to wyczuleni
:-)..ma to związek z historią Górnego Śląska , trwa to od wielu, wielu lat...są tu Hanysy (Ślązacy) i Gorole( pozostali)....
dobra ...to tyle pierdułek:-)

dobra ...to tyle pierdułek:-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Mamusiasynusia a w jakiej dzielnicy mieszkasz?
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Aga to mnie odpowiedzialasMałopolska ...tak też podają niektóre źródła, Sosnowiec graniczy z Jaworznem, a to praktycznie Małopolska, więc uważa się,że dwie dzielnice miasta leżą na ziemiach małopolskich.

Wiem, wiem :-):-) Juz sobie poczytalam;-)Małopolska ...tak też podają niektóre źródła, Sosnowiec graniczy z Jaworznem, a to praktycznie Małopolska, więc uważa się,że dwie dzielnice miasta leżą na ziemiach małopolskich.
reklama