reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Ja też już po.
Przedstawiam Wam moją fasoleczkę. Moje całe 2,06cm szczęścia ma już nóżki i raczki, widziałam bijące serduszko. [emoji171]
Muszę powtórzyć TSH, bo za wysokie i mocz, bo za wysokie leukocyty. Poza tym reszta wyników w normie. Lekarz na mdłości polecił mi opaski na nadgarstki. Mąż właśnie pojechał do apteki.
Dostałam skierowanie na badania prenatalne, na które już dawno się zapisałam.
Lenati super, że u Ciebie też wszystko w porządku. Trzymam kciuki za kolejne wizyty. Zobacz załącznik 929758
Gratulacje!
Witam serdecznie:) dołączam do wątku co prawda nie mam jeszcze dokładnego terminu ale też zobaczyłam swoje dwie kreseczki w grudniu dokładnie to był 2 .12 :) na pierwszej wizycie nie było pęcherzyka dziś jestem po wizycie i co się okazuje są pęcherzyki nawet dwa oba mają w sobie pulsujące punkciki :) doda że jestem po zabiegu ciąża obumarła 9 tc. Marzyłam żeby znów się udało ale bliźniaki to już mega szok mam nadzieję że dotrwam do końca
Pieknie! Mamy bliźniaki na wątku :)

reklama
Witam serdecznie:) dołączam do wątku co prawda nie mam jeszcze dokładnego terminu ale też zobaczyłam swoje dwie kreseczki w grudniu dokładnie to był 2 .12 :) na pierwszej wizycie nie było pęcherzyka dziś jestem po wizycie i co się okazuje są pęcherzyki nawet dwa oba mają w sobie pulsujące punkciki :) doda że jestem po zabiegu ciąża obumarła 9 tc. Marzyłam żeby znów się udało ale bliźniaki to już mega szok mam nadzieję że dotrwam do końca

Jejku ale super!!!! Ciąża bliźniacza [emoji173]️ Bóg was błogosławił podwójnie za tamta stratę. Trzymajcie sie w spokoju. Gratuluje podwójnie! [emoji177]

O jacie ! Gratulacje.

Podwójne gratulacje[emoji4]

Dziewczyny super maluszki Wasze

Mama Monia-witamy i gratuluję :) pierwsze bliźniaki na grupie super

A tka sobie myślę że toxo ja mam ujemne czyli nie miałam nigdy to w sumie niebezpieczne więc najlepiej nie mieć w ciąży nie?

A tka sobie myślę że toxo ja mam ujemne czyli nie miałam nigdy to w sumie niebezpieczne więc najlepiej nie mieć w ciąży nie?

Tak lepiej nie mieć !!!! Przestrzegaj zasady higieny myj dokładnie owoce warzywa.

No dokladnie, najlepiej sie w ciazy nie zarazic. Pamietaj o dokladnym myciu warzyw i owocow i czesto myj rece:)

reklama
Do góry