rena86
Fanka BB :)
A co Bys wolala? Konkursomaniaczka? HmmU nas sytuacja wyglada tak ze jesli bedzie dziewczynka to mamy wszystko jedynie musz dokupic wanienke ze stojakirm bo swojej sie juz pozbylam .... A jesli chlopiec to szczerze nie bede miala go w co ubrac [emoji18][emoji23] wozek mam ale tez nie wiem czy go zostawie bo jesli zdecyduje aie na wozek rok po roku to tego musze opchnac ....
Jesli chodzi o sprzety typu laktator butelki itp to ja mam tego troche zapasu [emoji23][emoji23] jestem konkursomaniaczka i sporo wygralam [emoji7][emoji173]
U mnie po polowkowych wyszedl chopiec, i lipa bo mam 2 siostrzenice z ktorych masa ubranek czeka, przyjaciolka ma córkę i rozczarowana ostatnio stwierdzila, ze juz tyle rzeczy mi poodkladala po swojej malej w wiekszosci nowe a to wszystko musze skompletować od podstaw bo to moje pierwsze dziecie i takich chlopcow u rodziny i znajomych brak. Ale juz trochę mnie Zarazilyscie tymi zakupami i szperalam ostatnio na olx za rzeczami cos napewno znajde

A nawet jak cos rozumialam, to wiele rzeczy mnie dziwilo. Chocby, ze koledze z Jeleniej Gory prezenty przynosi Gwiazdor a kolezanka z Zamoscia chodzi na nogach