reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2019!

reklama
Aaa nie wiedziałam nawet że są różne rodzaje [emoji4][emoji4]Zgadzam się w 100%. Tylko faceci gin [emoji4]
Ja mam jedno niemiłe doświadczenie z kobietą ginem. W szpitalu przed zabiegiem badala mnie kobieta i co.... Nie zareagowała na to, że mówiłam że jest mi słabo i że zaraz zemdleje.... Twierdziła że przesadzam i doszło do tego że padłam jej przed fotelem...

pozdrawiam z warszawy. od rana sypie !
chciałam wstawić filmik ale nie da sie xD
DSC_0022.JPG

Ja też mam wrażenie że facet gin jest uważniejszy .Bardziej słucha i są bardziej delikatni. Jak babka mi robiła cytologie to tak jakby z nerwem i bolało
Ja mam jedno niemiłe doświadczenie z kobietą ginem. W szpitalu przed zabiegiem badala mnie kobieta i co.... Nie zareagowała na to, że mówiłam że jest mi słabo i że zaraz zemdleje.... Twierdziła że przesadzam i doszło do tego że padłam jej przed fotelem...

Ja też mam wrażenie że facet gin jest uważniejszy .Bardziej słucha i są bardziej delikatni. Jak babka mi robiła cytologie to tak jakby z nerwem i bolało
Wiesz, ta babka do której zaczęłam chodzić jest spoko. Delikatna i dokładna. Wykryła mi zmianę, której wcześniej nikt nie widział. Zaraz mnie skierowała do szpitala w którym pracuje i miesiąc później byłam już po zabiegu. Jak mam jakiś problem to zawsze mogę zadzwonić i przyjmie mnie między pacjentkami. Póki co jestem zadowolona. U mnie jest taki problem, że pierwsza wizyta u gina była dla mnie dosyć traumatyczna i od tego czasu ciężko mi było zaufać i pójść do jakiegoś innego lekarza. O ginekologu mężczyźnie nie było mowy.... Aczkolwiek nie przecze, bo wiele osób też mi mówiło że mężczyzna ginekolog jest delikatniejszy i dokladniejszy

No to faktycznie za krótko na moich pisze 20 sekund. Może akurat się uda i dzisiaj trafisz na owu.
[emoji110][emoji110][emoji110]
No jakiś tam cień cienia jest ale instrukcja mówi że traktować jak negatywny, może koło 16 będą dwie, jak nie to i tak działamy dziś, chyba że lepiej odczekać bo już trzy dni pod rząd i może plemniki za słabe...
Taki o bladzioch owulacyjny

Załączniki

• IMG_20190108_112654.jpg
    IMG_20190108_112654.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 91
reklama
No jakiś tam cień cienia jest ale instrukcja mówi że traktować jak negatywny, może koło 16 będą dwie, jak nie to i tak działamy dziś, chyba że lepiej odczekać bo już trzy dni pod rząd i może plemniki za słabe...
Taki o bladzioch owulacyjny
Żeby był pozytyw muszą być dwie kreski tak samo mocne lub testowa mocniejsza od kontrolnej tutaj na tym teście albo jest daleko do owualcje albo test słaby i nie pokazuje dobrze

Do góry