Ola124
Fanka BB :)
Z jakich okolic jesteś?
Okolice trojmiasta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z jakich okolic jesteś?
Myślę że dużo dziewczyn pisze na obu wątkach więc nie przejmujcie się dziewczynyJa tez tu jestem wiec luziksama nie będziesz myśle ze jeszcze wiele dziewczyn tu jest a nie tylko na zamkniętym, ja akurat w sprawach komplikacji nie pomogę, mogę podtrzymać na duchu! Bo u mnie wszystko gra oprócz tego ze siada mi kręgosłup i chodze na masaże
![]()
Myślę że dużo dziewczyn pisze na obu wątkach więc nie przejmujcie się dziewczyny
U mnie z dolegliwości to najbardziej doskwieraja pachwiny, po całym dniu albo w nocy.
Mam to samo no i te plecy znowu je od wczoraj czujeno, i zaczyna się era staruszkowania, co się schyle po jakiś okruszek lub co innego, to jest zwolnione tempo, plus ciche 'ehh'![]()
Mam to samo no i te plecy znowu je od wczoraj czujedo tego pachwiny i jeszcze krocze ...
A powiedz, jaki masaż jest bezpieczny na tym etapie? Bo ja przed ciąża już miałam trochę problemów i czasem korzystałam z masazy i duża ulgę przynosiły, a teraz to sobie tak marzę żeby mi się znowu przydał, ale bardzo się boję, że masaz okolic krzyża to może jakieś skurcze wywołać... jakbym wiedziała czego unikać to nawet i męża bym mogła poprosić, ale wlasnie nie wiem jak taki masaż ma wyglądać dla ciezarnejJa tez tu jestem wiec luziksama nie będziesz myśle ze jeszcze wiele dziewczyn tu jest a nie tylko na zamkniętym, ja akurat w sprawach komplikacji nie pomogę, mogę podtrzymać na duchu! Bo u mnie wszystko gra oprócz tego ze siada mi kręgosłup i chodze na masaże
![]()
A powiedz, jaki masaż jest bezpieczny na tym etapie? Bo ja przed ciąża już miałam trochę problemów i czasem korzystałam z masazy i duża ulgę przynosiły, a teraz to sobie tak marzę żeby mi się znowu przydał, ale bardzo się boję, że masaz okolic krzyża to może jakieś skurcze wywołać... jakbym wiedziała czego unikać to nawet i męża bym mogła poprosić, ale wlasnie nie wiem jak taki masaż ma wyglądać dla ciezarnej