marii19
Fanka BB :)
Ja to jeszcze z 2-3tyg poczekam na wizytęZazdroszczę Wam, juz imiona wybieracie a ja wciąż czekam na pierwszą wizytę. Modlę sie zeby serduszko było.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja to jeszcze z 2-3tyg poczekam na wizytęZazdroszczę Wam, juz imiona wybieracie a ja wciąż czekam na pierwszą wizytę. Modlę sie zeby serduszko było.
Będzie dobrze myślę że nerwy towarzyszą teraz każdej z nas cały czas. Ja niby po wizycie ale już myślę o kolejnej i też modlę się żeby Okruszek rósł i był zdrowy.Zazdroszczę Wam, juz imiona wybieracie a ja wciąż czekam na pierwszą wizytę. Modlę sie zeby serduszko było.
Stres to już nigdy nie minie. Nawet jak wyjdziemy ze zdrowymi pięknymi dzieciaczkami to nadal będziemy się denerwować o nie....I tak do końca życia...Dokładniecała ciąża to będzie jeden wielki nerw od wizyty do wizyty....
Właśnie to samo miałam napisaćStres to już nigdy nie minie. Nawet jak wyjdziemy ze zdrowymi pięknymi dzieciaczkami to nadal będziemy się denerwować o nie....I tak do końca życia...
Link do: Wrześniowe mamy 2019 - Babyboom
Link do listy wrześniowych mam 2019jakby któraś nie dała rady to dopiszę
![]()