Jak długo uzywałaś spacerówki z tego wózka? Dobrze się używało?
Mi nawet pasuje, że on taki pancerny, a przy tym zwrotny i właśnie wydaje mi się, że ma całkiem przyzwoitą spacerówkę, która składa się razem ze stelażem.
Co prawda najlżejszy nie jest, ale i tak waży mniej niż kajak "jedynka"
Po przeanalizowaniu moich potrzeb, możliwości finansowych i miliona opinii o różnych wózkach zdecydowałam się na wózek właśnie z Baby design, przy czym jest mi wszystko jedno czy to będzie model Husky, Lupo czy Dotty, bo to i tak jeden i ten sam stelaż, tylko różnią się wykończeniem. Chcę wersję z 2018 roku, w jakimś neutralnym kolorze, bo chcemy ten wózek wykorzystać dla naszych potencjalnych kolejnych dzieci.
Przeglądam co jakiś czas oferty sklepów i czekam aż się pojawi w jakiejś dobrej promocji egzemplarz spełniający moje kryteria.
Mam zamiar chodzić z wózkiem po leśnych i polnych drogach, po płytach betonowych itd., więc ważne dla mnie jest, że to właśnie taki traktor

a od 2018 chyba wszystkie te modele mają torbę z materiału, a nie z siatki i poprawiony uchwyt torby (to były główne zarzuty do tych wózków).
Jeśli dziecię nie będzie protestować, to mam zamiar wrzucić do tej torby na dole dużą michę i latać z wózkiem na grzyby