slodkatrojeczka
Fanka BB :)
U nas zawsze z dnia na dzienJa czekalam ponad tydzien. Fajnie ze tak szybko, juz bedziesz wiedziec.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
U nas zawsze z dnia na dzienJa czekalam ponad tydzien. Fajnie ze tak szybko, juz bedziesz wiedziec.
Super, ja lubie jak mnie chwala i mowia, narazie jeszcze nie potrzebujesz insuliny [emoji16]Ja juz po wizycie u diabetologawszystko ok cukry dobre pochwalila diete ale jutro i tak mam isc na edukacje dietetyczna i wizyty kontrolne co 2 tygodnie
![]()
Mam nadzieje ze do samego porodu bedzie mnie tak chwalicSuper, ja lubie jak mnie chwala i mowia, narazie jeszcze nie potrzebujesz insuliny [emoji16]
Witamy oficjalnie. Nie jest najgorzejMam wyniki glukozy.
Na czczo : 80
Po 1h: 166
I byłoby super ale po 2h: 171
Także oficjalnie jestem słodka [emoji12]
Przypomne normy - na czczo 92, po godzinie 180, po dwóch 153.
No nawet nie czułam jakoś mocnego skoku cukru tam. Zobaczymy co powie diabetolog. Od razu jej dam rozpiske co jadlam kiedy cukier byl zly i niech mi dupy nie truje, bo doedukowalam sie na grupie [emoji23]Witamy oficjalnie. Nie jest najgorzej![]()
[emoji23] [emoji23] [emoji23]No nawet nie czułam jakoś mocnego skoku cukru tam. Zobaczymy co powie diabetolog. Od razu jej dam rozpiske co jadlam kiedy cukier byl zly i niech mi dupy nie truje, bo doedukowalam sie na grupie [emoji23]
Idz, pokiwaj glowa a swoje i tak bedziesz wiedziec.Mam nadzieje ze do samego porodu bedzie mnie tak chwalichehe w ogole ta pani ktora ma mnie jutro szkolic powiedziala ze nie moge jesc nabialu rano a pani dr powiedziala ze moge jesli mam po nim ok cukry
czuje ze jutro moge sie troche glupot nasluchac hehe
Zadzwon do poradni, powinni dac Ci nowy bo Ty w ciazy nie dostalas nowego, prawda?No i padł mi monitor [emoji85]
Witaj w naszym gronie. Jestem z dumna z Twojej intuicji bo Ty od samego poczatku mialas ta cukrzyce w glowie.Mam wyniki glukozy.
Na czczo : 80
Po 1h: 166
I byłoby super ale po 2h: 171
Także oficjalnie jestem słodka [emoji12]
Przypomne normy - na czczo 92, po godzinie 180, po dwóch 153.