renisus
Fanka BB :)
Mnie tez bolala glowa, nie wiem czy to cukier czy stres przed. Drzemka dobrze Ci by zrobilaJa mam wysoki cukier nawet po omlecie. A po tej glukozie to mnie łeb strasznie boli...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie tez bolala glowa, nie wiem czy to cukier czy stres przed. Drzemka dobrze Ci by zrobilaJa mam wysoki cukier nawet po omlecie. A po tej glukozie to mnie łeb strasznie boli...
Spałam godzinę ale wstałam z jeszcze gorszym bólem.Mnie tez bolala glowa, nie wiem czy to cukier czy stres przed. Drzemka dobrze Ci by zrobila
Masło nie powinno [emoji848] toż to sam tłuszczDzisiaj popcorn mi wywalil cukier w kosmos. Mysle ze to dlatego ze byl z maslem. Szkoda [emoji52]
No wlasnie nie wiem co sie dzieje, bo mam od weekendu tak. Sprawdzam jest 8 cos, a za pol godz 4,8 itp.. albo patrze do gory nogami ( co jest mozliwe, bo na szybko) albo mi organizm szaleje. Zobacze jutro i jak cos to bede dzwoni.Masło nie powinno [emoji848] toż to sam tłuszcz
Też potrafię takie spadki miecNo wlasnie nie wiem co sie dzieje, bo mam od weekendu tak. Sprawdzam jest 8 cos, a za pol godz 4,8 itp.. albo patrze do gory nogami ( co jest mozliwe, bo na szybko) albo mi organizm szaleje. Zobacze jutro i jak cos to bede dzwoni.
A popcorn to taki co w mikrofali sie robi a ja zrobilam na patelmi bo my bez mikrofalowi
No ja sie zaczelam zastanawiac czy aby do gory nogami nie czytam [emoji85] Musze byc uwazniejsza [emoji51]Też potrafię takie spadki miec
Raz 8 za pół godziny 4.8 i za pół znowu 6 czy 7...i się zastanawiam czy to monitor siada czy co [emoji85] czasem jak mi wychodzi dziwnie to sprawdzam na drogiej dłoni i jeśli są różne to biorę ten wyższy pod uwage
Ja mierzylam wczoraj cukier na czczo przed glukozą. Jak wstałam było 78 (aż byłam w szoku) jak wyjeżdżałam z domu było juz 87... Ile wyszło z żyły dowiem się dzisiaj. Ostatnio jak nie mogłam jeść skoczył do 110.Hej dziewczynywiecie co od 12 dni trzymam diete i cukier na czczo mialam zawsze 86-87 nigdy nizej a wczoraj i dzisiaj 81 i 82. Wieczorem mialam zgage wiec pilam pol kubka mleka 1.5%. I ciekawa jestem czy to mleko wieczorem obniza mi cukier
![]()
Dzisiaj pierwsza wizyta u diabetologaciekawe co madrego mi powie
![]()
Mi raz na czczo skoczylo do 91 i od tamtej pory pierwsza rzecza jaka robie po przebudzeniu to mierzenie cukruJa mierzylam wczoraj cukier na czczo przed glukozą. Jak wstałam było 78 (aż byłam w szoku) jak wyjeżdżałam z domu było juz 87... Ile wyszło z żyły dowiem się dzisiaj. Ostatnio jak nie mogłam jeść skoczył do 110.
Podobno nabiał najlepiej jeść/pić na noc więc podejrzewam, że mleko moglo mieć wpływ![]()