Nataśka
Fanka BB :)
Czyli, że tak napiszę "normalnie", a rodziłaś naturalnie?w którym tygodniu? Jeżeli już to pisałaś to przepraszam umknęło miSłabo nadbrzusze boli ale grunt że już w domu [emoji8]Od 32
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli, że tak napiszę "normalnie", a rodziłaś naturalnie?w którym tygodniu? Jeżeli już to pisałaś to przepraszam umknęło miSłabo nadbrzusze boli ale grunt że już w domu [emoji8]Od 32
Ja się nie wypowiem, bo takich bóli nie miałaś, ale jak dziewczyny piszą skonsultować nie zaszkodziDziewczyny kłucie po prawej stronie nad biodrem ? Miałyście tak i tylko przy siedzeniu bo nie wiem czy biec do lekarza wszyscy mówią że narzady po prostu uciskam jak siedze.
Sama już nie wiem![]()
Zdrowiej! Mam nadzieję, że już będzie tylko lepiejSłabo nadbrzusze boli ale grunt że już w domu [emoji8]Od 32
Ja też 11-ego , więc się naczekamy razema tak po za tym kto w przyszłym tygodniu wizytuje??ja dopiero 11.03.19 także jeszcze caaały tydzień
![]()
U mnie wizyta 18 marcaa tak po za tym kto w przyszłym tygodniu wizytuje??ja dopiero 11.03.19 także jeszcze caaały tydzień
![]()
24+3Ja też 11-ego , więc się naczekamy razemKtóry to będzie twój tc?
To u Ciebie jeszcze dalejU mnie wizyta 18 marca![]()
A co takiego robiłyście? Uwielbiam prace plastyczneSkończyłam właśnie pomagać młodszej pracę plastyczna na konkurs i odpoczywam bo kręgosłup to masakraa jak Wam niedziela mija?