starajaca2018
Fanka BB :)
Może że lepiej ma takiej nastawienie, o ja też na takie zmienię i będzie lepiej, bez nakrecania będzie.On tez to przezywa na swoj sposob... Nie miej mu za zle takich slow ;(
Tylko że ja nawet nie mam jak z nim porozmawiać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może że lepiej ma takiej nastawienie, o ja też na takie zmienię i będzie lepiej, bez nakrecania będzie.On tez to przezywa na swoj sposob... Nie miej mu za zle takich slow ;(
też tak mówię, też płaczę, dołuję się. Mój Mąż jest ten twardy. Przytuli, pocieszy i idziemy dalej. Zróbcie coś razem. Ja chciałabym się odstresować przy moim Mężu robiąc z Nim kolację (wierzcie mi, kucharka ze mnie daremna). Jeden w związku tak mieć musi chyba.
Chyba musicie szczerze porozmawiać...on tez napewno przeżywa niepowodzenia ale chyba nie staracie sie jeszcze tak dlugo by mowic o poddaniu sie...Musicie sie wspierać..Jeszcze mąż mnie "dobił " bo stwierdził że dziecko nie jest nam pisane i że się poddaje.
A ty od kiedy się starasz ?Która z Was stara się od początku 2018? lub końca 2017?
Mu się staramy od września 2018r.Która z Was stara się od początku 2018? lub końca 2017?
my się staramy jakoś od listopada 2017 z przerwami ze względu na hiperstymulację po Clo. Uciekły nam chyba z 4 cykle, bo torbiele duże były. Jakieś jeszcze badania dodatkowe robiłaś? Ja miałam badane TSH, FT3, FT4, progesteron, AMH, SHBG, estriadol, testostern całkowity, FSH, LH, IGF-PB1. Robiłam je w 3 dc.Chyba musicie szczerze porozmawiać...on tez napewno przeżywa niepowodzenia ale chyba nie staracie sie jeszcze tak dlugo by mowic o poddaniu sie...Musicie sie wspierać..A ty od kiedy się starasz ?
My staralismy sie od października '17 a udalo sue we wrześniu '18 czyli 13cykli...
my się staramy jakoś od listopada 2017 z przerwami ze względu na hiperstymulację po Clo. Uciekły nam chyba z 4 cykle, bo torbiele duże były. Jakieś jeszcze badania dodatkowe robiłaś? Ja miałam badane TSH, FT3, FT4, progesteron, AMH, SHBG, estriadol, testostern całkowity, FSH, LH, IGF-PB1. Robiłam je w 3 dc.
No to juz troche wam schodzi..
Wszystkie wyniki masz w normie ?
Ja tak jak pisalam nie badalam nic, dopiero mialam zacząć i wtedy jak planowałam co.kiedy zbadam, monitoring itd to zaskoczylo [emoji57]
Chociaz mysle ze moja tarczyca tez troche utrudniala i pewnie gdybym zrobila wczesniej chociazby samo tsh to juz wiedzialabym ze tu mam problem i moglam zaczac dzialac wcześniej [emoji57]
u mnie lekko podwyższony progesteron i IGF_ PB1 jest blisko dolnej granicy.No to juz troche wam schodzi..
Wszystkie wyniki masz w normie ?
Ja tak jak pisalam nie badalam nic, dopiero mialam zacząć i wtedy jak planowałam co.kiedy zbadam, monitoring itd to zaskoczylo [emoji57]
Chociaz mysle ze moja tarczyca tez troche utrudniala i pewnie gdybym zrobila wczesniej chociazby samo tsh to juz wiedzialabym ze tu mam problem i moglam zaczac dzialac wcześniej [emoji57]
Ja też nic nie badalam. Ale chyba nie ma wyjścia i należy umówić się do lekarza.
u mnie lekko podwyższony progesteron i IGF_ PB1 jest blisko dolnej granicy.
Jeszcze krzywa insulinowa i cukrzycowa i się okaże czy jest IO.
Oj tak, tarczyca utrudnia. Ale zaskoczyłaś, a to najważniejsze.