• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2019

A ja mam inaczej ..albo mi zimno i się trzęsę albo ..... dostaje takiego napadu gorąca że się rozbieram do majtek :D

Byłam dziś znowu na badaniu krwi jak ja nie lubię tych igieł brrrrr
Ja kłuje się dzień w dzień, więc mnie pobranie już nic nie robi. Dziś też oddałam krople czy dwie[emoji2]

I mnie jest zimno, czekam na sezon letni [emoji23] dziś jeszcze spać nie mogłam, chyba emocje dają się we znaki... a do wizyty jeszcze tyle godzin.

reklama
Ja kłuje się dzień w dzień, więc mnie pobranie już nic nie robi. Dziś też oddałam krople czy dwie[emoji2]

I mnie jest zimno, czekam na sezon letni [emoji23] dziś jeszcze spać nie mogłam, chyba emocje dają się we znaki... a do wizyty jeszcze tyle godzin.
Ja wizyta w poniedziałek a już wczoraj zaczął stres łapać

@Maja75 ja kawę piję, jedną lub dwie dziennie i dopóki mnie nie odrzuci to będę pić ;).
Zostały mi ostatnie dwa dni pracy, pozniej idę na tydzień urlopu a później już zwolnienie :) z jednej strony się cieszę bo nie będę się stresować pracą a jest to u mnie nieuniknione że względu na stanowisko ale z drugiej to pracując czas mi szybko leci a tak to trzeba się przyzwyczaić do lenistwa :p

@Maja75 ja kawę piję, jedną lub dwie dziennie i dopóki mnie nie odrzuci to będę pić ;).
Zostały mi ostatnie dwa dni pracy, pozniej idę na tydzień urlopu a później już zwolnienie :) z jednej strony się cieszę bo nie będę się stresować pracą a jest to u mnie nieuniknione że względu na stanowisko ale z drugiej to pracując czas mi szybko leci a tak to trzeba się przyzwyczaić do lenistwa :p
Oj tam :) będziemy Ci zazdrościć tego lenistwa ;) ja do czerwca muszę dotrwać ;)

Ja mam wstępnie w karcie porodu wpisane 11.11. :);) z usg niby ciąża młodsza ale wiem że to się zmienia z każdym usg :) tak to moja 1 ciąża i w lipcu kończę 29 lat :) miałam wyrobić się przed 30 to się wyrobiłam :rofl: chociaż niespodzianka bo w lutym nie planowałam :laugh2::biggrin2::tak:
O widzisz to nawet podobny wiek. ;-) będzie można się zgadac na wspólne spacery

reklama
Oj tam :) będziemy Ci zazdrościć tego lenistwa ;) ja do czerwca muszę dotrwać ;)
Jak pogoda dopisze to pół biedy bo mogę sobie spacerować, leżeć w ogródku, odwiedzać koleżanki (chociaż to będzie podejrzane bo narazie nikomu nie mówimy więc zdziwią się skąd mam tyle wolnego czasu). Dobrze pamiętam, że do czerwca bo jesteś nauczycielką??:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry