slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Tak, diabetolog mi pokazywał wczoraj. Co prawda na nodze manekina ale lepiej tam niż na mojej [emoji23]Ale pokazali Ci jak to robic?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, diabetolog mi pokazywał wczoraj. Co prawda na nodze manekina ale lepiej tam niż na mojej [emoji23]Ale pokazali Ci jak to robic?
No wlasnie, jak jem monotomnie to tak samo mam.Macie idealny przykład ze jak coś wczoraj było cacy to dziś może nie być.
Wczoraj po sniada uu 107 a dziś 170. Jadłam dokładnie to samo.
I dupa
Źle mi z tym. Staram się jak mogę, jem mało i mało wegli a tu takie jazdyNo wlasnie, jak jem monotomnie to tak samo mam.
Juz niedlugo [emoji4] dasz rade.Źle mi z tym. Staram się jak mogę, jem mało i mało wegli a tu takie jazdy
A już biorę 20j rano 30j na noc...
Wspólczuję, chyba diabetykom ciężej utrzymać te cukry na wodzy.Źle mi z tym. Staram się jak mogę, jem mało i mało wegli a tu takie jazdy
A już biorę 20j rano 30j na noc...
Będę musiała ale sama nie wiem jakJuz niedlugo [emoji4] dasz rade.
Jutro mam wizytę i najwyżej mnie opitola.Wspólczuję, chyba diabetykom ciężej utrzymać te cukry na wodzy.
No wlasnie, jak jem monotomnie to tak samo mam.
Jedyny problem jest taki że ja nie lubię migdałówAż się boję bo u mnie właśnie zaczyna się wkradać taka monotonia ale kończą mi się pomysły, a tu podobno im później tym będzie gorzej, ale wiecie co zauważyłam że jak do posiłku zjem garść migdałów to mam niższy cukier niż jak ich nie jem, tylko staram się nie jeść ich codzienne i do każdego posiłku bo migdały za tanie nie są bym chyba bankrutem została ;D ale polecam może i u Was pomogą
Ja jem płatki owsiane zalane jogurtem naturalnym, dzisiaj z melonem i słonecznikiem. Wiem, że po tym będzie ok. Może nie jest to jakiś rarytas ale na 2 godziny mi wystarczyGłodna jestem a nie mam na nic ochoty i boję się jeść bo mi cukier skoczy