reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mońcik modlę się za Majunię i o lepsze wieści po rozmowie z panem profesorem Wojtalikiem. Tryzmaj się kochana, będzie dobrze. Zobaczysz :tak:.

reklama
Trzymamy kciuki mocno.

Doris masz śliczne córeczki, a dla malutkiej iskierki duży buziaczek.;-)

Trochę nie najlepsze wieści:no::-(. Ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze, po tak ciężkiej operacji Maja i tak trzyma się dzielnie, z gorączką też szybko sobie poradzi.
Majeczko, jeszcze troszkę, słonko...

SMS od Moniki:

Lekarz mówi że nic sie nie zmieniło mała stabilna USG wyszlo ok.Nie zamykali mostka ze względu na obrzęk.Zobaczą jutro Wreście się koza ogrzała.

Dziękuje za pozdrowienia i buziaczki dla Weroniczki przekaże ale to nie chcący tak napisałam o swojej Wiki to pod wpływem emocji bo to takie nie sprawiedliwe ze małe istoty takie nie winne muszą cierpieć chodzi mi o wszystkie dzieci które cierpią nie wiadomo czemu przecież niczym sobie na takie cierpienia nie zasłużyły

19950603300114.png

200103251972.png

200601212156.png

0ed9dddb2f.png

331a9d870f8f556dmed.jpg

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
http://oiwiki.blox.pl/html

Monika...to super że mała się ogrzała...to bardzo dobry znak i kolejny kroczek...w stronę domu!!!
A obrzęk powolutku zniknie..zobaczysz :) Mała jest twardzielka na całego...ahh..skad tyle w niej siły?! :))
Cały czas moje mysli krążą przy Majuni....
Buziaki dla was wielkie!!!

reklama
Dobrze, że Majeczka ogrzana... niech temperaturka ładnie spada, obrzęk niech znika i malutka niech wraca do formy.... powolutku, z każdym dniem lepiej!!

Doris, przeczytałam Twój blog.... masz rację, to jest koszmarnie niesprawiedliwe, że dzieci chorują na tak okropne, ciężkie choroby! Ważne że mają przy sobie tak kochających i dobrych rodziców jak Ty czy Monika. Myślę, że Wasza miłość wynagradza im cierpienie i krzywdę, jaka je spotyka.... na pewno w dużej mierze!
Doris, masz w sobie bardzo dużo sily, choć często piszesz o zwątpieniu - podziwiam Cię i ściskam Cię serdecznie. Wszystkiego dobrego dla Wiki oraz jej wspaniałej siostryczki!!

Wiecie co, jak czytam o tym co przechodzi Maja czy własnie Wiki, albo synek Madzi... to naprawdę zaczynam mieć do siebie pretensje, że przejmuję się pierdołami. Dość tego! Większość moich problemów to problemy nieistniejące albo w najgorszym razie błahe - z rodzaju "o matko, jak mnie wnerwia opiekunka" czy też "Maks ma suche placki na nóżkach, to pewnie alergia po mnie, o rany!" (gucio prawda, suche placki zeszły) lub też "kończą mi się pieniądze, a przelew dostanę w przyszłym tygodniu" itd itp. Myślę że w obliczu takich problemów przed jakimi stoją inne mamy, to moje zamartwianie się czy szukanie dziury w całym, to po prostu grzech lub małoduszność. Postanawiam poprawę!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry