reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Módlmy sie dziewczyny tak żarliwie jak w dniu operacji.
Majeczka to zwalczy, bo to silna dziewczyna. Organizm osłabiony, to łapie rózne świnstwa, ale lekarze, a przede wszystkim Maja dadzą radę. Mała potrzebuje tylko naszego wsparcia duchowego. Pomóżmy jej i módlmy sie, żeby parametry się poprawiły.
Boże daj jej cieszyc się życiem, ona jest tego warta, Rodzice otoczą ją wspaniałą opieką. Daj jej siły!!!
Walcz Majeczko!!!

li-6403.png

reklama
:-:)-:)-:)-:)-(

Ale przecież najgorsza była pierwsza doba po operacji, która była OK:tak:
nie może być gorzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MUSI być dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boże... Ty już wiesz co!:hmm:

Majeczko walcz kochanie!
Moniko, Marcinie - dla Was sił, wytrwałości, przytulam...

:-(
wierzę, że będzie dobrze , już taką drogę przeszliście razem.
Modlę się za Was i przytulam...

tak strasnie mi zle, cholera jasna!!! :-( :-( balam sie tych niezbyt dobrych wiadomosci ....

rozumiem Doris ze to jest Maja juz po operacji, plakac mi sie chce, ale wierze ze Maja wszytsko przetrwa i bedzie szczesliwym, zdrowym dzieciatkiem!!! nie ma innej mozliwosci:-)
de1b2a93cfb27c30.jpg

Brak mi słów.....
Wiem że będzie dobrze, ale dlaczego zawsze musi by pod górę???!!!Dlaczego????
Majuniu, trzymaj się Skarbie Kochany, jesteśmy z Wami, razem damy radę.Wiem to.

Boże taka śliczna maleńka dziewczynka .... też ryczę widząc to zdjęcie.... :-(

Niech szybciutko wraca do zdrowia!!!!!

Ale smutne wiadomosci dzisiaj :-( :-( :-( :-( :-( :-:)-:)-:)-(
Majeczko, duuuuzo zdrówka Malenstwo!!!! Musi byc w koncu dobrze!
Moniko, Marcinie, duzo sił dla Was...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry