reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Po sab simplex była bardzo szybko (ale trochę trwało dobranie odpowiedniej dawki, bo na początku dawaliśmy za niską), na działanie probiotyku trzeba trochę poczekać.
W Polsce jest espumisan i on ma różne stężenia, ale już nie pamiętam jakie. Wiem, że to niskie nie działało na Zosię.
Sab simplex przysłał nam znajomy z Niemiec.
Bo w espumisanie jest w zaleceniach polskich chyba 5 kropli 4 razy dziennie. Ja dawalam 15 cztery razy dziennie

reklama
Bo w espumisanie jest w zaleceniach polskich chyba 5 kropli 4 razy dziennie. Ja dawalam 15 cztery razy dziennie
Ja dawałam podobnie 4,5 razy dziennie po 15 kropli Sab simplexu. Z tego co pamiętam to espumisan miał dwie dawki stężenia i na początku podawałam ten słabszy i on nam nie pomógł. Później przeszłam na Sab simplex i było ok, ale położna mówiła o espumisanie o większym stężeniu, to była chyba 100, ale tego już nie próbowałam.

Ja również polecam bio gaia masaże.

Mamy już bio gaia, delicol i espumisan tylko espumisan można stosować dopiero od 1 miesiąca więc trochę się boję. Mają ma dopiero 8 dni, nie wiem czy to nie za szybko.

Jestes na siłaczka? Ostatnio wrzucilam tam filmik jak mi fizjoterapeutka kazala masowac brzuszek. My masowalismy czesto, mysle ze z 5 razy dziennie spokojnie. Do tego pomogly nam krople vivomixx i esoumisan

Nie, nie jestem w grupie. Nawet nie wiem kto jest adminem, żeby mógł mnie dodać. Możesz mi wysłać na priv ten filmik?

Mamy już bio gaia, delicol i espumisan tylko espumisan można stosować dopiero od 1 miesiąca więc trochę się boję. Mają ma dopiero 8 dni, nie wiem czy to nie za szybko.

Nie, nie jestem w grupie. Nawet nie wiem kto jest adminem, żeby mógł mnie dodać. Możesz mi wysłać na priv ten filmik?
Mozesz dawac espumisan bo pytalam o to doktorke bo sie tez balam wczesniej podac a ta ze spokojnie

Chyba zaczęłam jak mial 2 tygodnie, po pierwszej wizycie u pediatry bo mowie jej ze sie boję bo pisze ze od 1miesiacs a ta ze spokojnie

Dzisiejszą nocka przespana, daliśmy jej bio gaie oraz delicol, bo one są od pierwszych dni życia. Dzwoniłam do położnej i powiedziała, że możemy jej to dawać.

reklama
Do góry