@agn92 słuchaj, a co porabiasz w wolnych chwilach? Bo ja z chęcią Ciebie zatrudnię

Powiem tak, nie umiem tak kombinować w kuchni, jakoś nie mam do tego drygu. A szkoda.Jednak tak cudnie brzmią Twoje przepisy, że ser wegański i karob na pewno kupię

Jeżeli chodzi a alergię u małego i moją dietę, to nie jem: żadnego nabiału, orzechów, soji, cytrusów, ryby,czekolady, pomidora i melona. Zauważyłam, że jak zjem rybę i melona to też sensacje ;( szkoda, bo uwielbiam... najgorzej zauważyłam po czekoladzie. Całkowią dietę trzymałam przez ponad dwa tyg. Od 4 dni wprowadziłam trochę masła, w pierwszy i drugi dzień trochę nitek krwi w kupce, już ok. Za kilka dni zjem łyżkę jogurtu...Mi dermatolog tak kazała, że, jeśli objawy nie będą mocne, to przetrzymać i może organizm dziecka już zaakceptuje. No i zwiększać co tydzień...Jak pogorszenie, znowu odstawić...I tak ,aż do skutku. Aha, jajek też nie jem, ale produkty z jajkiem jak najbardziej, nic sie nie dzieje.No i latopic. W środę mamy szczepienie;( wrr, nie cierpię.Czy Wasze dzieci po 4 miesiącu też zaczęły mniej przybierać? mój teraz przez miesiąc ( na mojej wadze) 400g.Nie wiem czy to nie za mało.
@Sandi2018 zauważyłam, że jak długo nie wchodzę na forum to powiadomienia już nie przychodzą. U nas też ślinotok i nocne pobudki dalej co 2,3 h.Zwariować można.W dzień zaczął fajniej spać a noc tragedia...ps. jaka u Was pogoda? u nas dziś 2'C, piękna jesień....