Cudowna [emoji7][emoji7][emoji2956]
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji7][emoji7]To jeszcze ja dorzucę jakie spanie właśnie jest u nas [emoji23] mój 12-sto dniowy cud [emoji173]Zobacz załącznik 971773
[emoji7][emoji7]Spi tylko na dworze
Ja nie planuje żadnego ochraniacza. Jak dla mnie zbędny jest no i w łóżeczku to tylko materac i przescieradelko.Dziewczyny, macie ochraniacze na szczebelki do łóżeczka? Skąd?
Ja to jeszcze w dwupaku pewnie przez najbliższe dwa miesiąceJeju piękne dzieciaczki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Dziewczyny ale wy jesteście [emoji6] a tu tak daleko jeszcze do sierpnia/września a chcialoby się już przytulić i wycałować swoje hehe.
@Misty29 jak tam kochana się czujesz? Jak maleństwo?
Martoosia ja nic nie mam, przeglądam te strony i te rzeczy co mi się podobają kosztują tyle że mój portfel wyje w torebce już za wczasu i nie mogę się zdecydować [emoji23][emoji23]