• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

Aguś gratulacje .
Dzisiaj odwiedziłam moją siostrę była na prenatalnych i wszystko ok., była też na wizycie u gina i powiedział jej że dostanie zastrzyk w 28 tyg. ciąży jakaś nowość dla tych co co mają rh- ????
Dowiedziałam się też żemoja kuzynka jest w ciąży :)
Moze chodzi o ten zastrzyk zeby nie doszlo do konfliktu serologicznego

reklama
Moze chodzi o ten zastrzyk zeby nie doszlo do konfliktu serologicznego
No właśnie też jej to powiedziałam .Mowila że coś tam mowil że teraz każdej z rh- dawają .Wypyta się jescze bo też się dziwi nie kazał jej robić badań na te przeciwciała (ja pamiętam że mi kazal)a ona dostała też po porodzie ten zastrzyk

A jaki mialas wynik jesli moge zapytac? Bo chcialabym miec porownanie ze swoim

Samo amh nie da Ci obrazu . Ja miałam robione tez odrazu fsh i lh razem z amh i powiem ze oba wyniki były sprzeczne z amh. Po roku zrobiłam amh w tym samym labo i wynik był wyższy.. i teraz lekarz sam nie wie o co chodzi bo ten z teraz bardziej pasuje do wyników lh i fsh. Normy w moim labo są jakoś 0,07 do 7 a ja miałam pierwszy wynik coś 0,89 czyli mniej niż 1 a teraz mam coś 1,57 jak dobrze pamietam . Musiałabym poszukać tych wyników a Ty jaki masz ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry