bleucoco
Fanka BB :)
Dokładnie, w końcu nadejdzie ten dzieńNo to jak wzrosło to nacieszcie się sobąprzytulające się ile macie sił
wiem ze w oczekiwaniu to każdy dzień trwa wieczność ale w końcu nadejdzie i będziecie wiedzieć na czyn stoicie
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie, w końcu nadejdzie ten dzieńNo to jak wzrosło to nacieszcie się sobąprzytulające się ile macie sił
wiem ze w oczekiwaniu to każdy dzień trwa wieczność ale w końcu nadejdzie i będziecie wiedzieć na czyn stoicie
![]()
A na co ten żel?z ciekawosci kupilam ten zel Conceive Plus ciekawe czy sie sprawdziktos z was uzywal tego zelu czy raczej nie bardzo?
z ciekawosci kupilam ten zel Conceive Plus ciekawe czy sie sprawdziktos z was uzywal tego zelu czy raczej nie bardzo?
Robiłaś już test?U mnie coraz mniej złudzeń, chociaż 34 dc, cycki mnie bolą nawet jak leżę i muszę leżeć na plecach czego nie lubię. Chyba wolę mieć miłe zaskoczenieA tego bym bardzo chciała. A u Was jak?
Jeszcze nie. Ogółem apka mówi że @ dopiero za tydzień, znów moja gin mowila ze w okolicach 25 dc będzie ovu. Ale zero oznak oprócz tych cyckówRobiłaś już test?
To ile dni trwa twój cykl, jak mówisz że już 34 dc.Jeszcze nie. Ogółem apka mówi że @ dopiero za tydzień, znów moja gin mowila ze w okolicach 25 dc będzie ovu. Ale zero oznak oprócz tych cycków![]()
Jeszcze nie mialam okazji testowac ale z opinii innych kobiet zapowiada sie obiecujacoA już sobie sprawdziłamno ciekawe jakie wrażenia
![]()