młoda1994
Fanka BB :)
Nie mam możliwości w DE tu na to badanie jest potrzebne skierowaniePo teście zbadaj sobie poziom beta hcg z krwi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam możliwości w DE tu na to badanie jest potrzebne skierowaniePo teście zbadaj sobie poziom beta hcg z krwi
Nawet prywatnie?Nie mam możliwości w DE tu na to badanie jest potrzebne skierowanie
W DE nie ma czegoś takiego jak prywatnie przynajmniej w moim landzie.Nawet prywatnie?
Nic dziwnego. Tu nawet nie ma możliwości iść do lekarza prywatnie. Badanie nasienia mój mąż też musi mieć skierowanie bo inaczej nie zrobi.Ale dziwne
Trzymam kciuki!Ja już mam 4 dni po terminie @ Ale w poprzednim cyklu dostałam na 38dc do tego czekam do 39dc jeśli nie zobaczę @ i żadnych plamien(choć przed @ Nie mam żadnych plamien ani nic)to będę testowała rano 5 czerwca ( sroda).
Nie ma co zapeszać! Ten czas w końcu przyjdzie. Mówi się, że w najmniej oczekiwanym momencieJa mam przeczucie że się udało A pewnie będzie rozczarowanie.
A tak bardzo bym chciała być już w ciąży.
Dokładnie ale strasznie mi dokuczaja jajniki od 5 dni z rzędu.Nie ma co zapeszać! Ten czas w końcu przyjdzie. Mówi się, że w najmniej oczekiwanym momencie![]()
I tu się zgodzę ,w momencie kiedy kompletnie się nie spodziewasz i nie myślisz o owulacji objawach itd to się okazuję że ciąża ,ale u mnie to 2 lata trwało zanim udało się na 1 miesiąc odpuścićNie ma co zapeszać! Ten czas w końcu przyjdzie. Mówi się, że w najmniej oczekiwanym momencie![]()
Ale ty masz termin @ podobnie jak ja chyba z tego co kojarzę. Musimy poczekać do środy.Nie wiem. Jeszcze zobaczę czy w weekend będzie @jesli nie to powtórzę w pon chociaż już bez nadziei