Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Ilonka moj ma 4 miesiace i też ulewa. Spokojne. Kiedys im przejdzie. Może sie przejada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Możliwie, bo mi leci ciurkiem z piersi, a ona tak łapczywie je. Czasami aż kaszle przy karmieniuIlonka moj ma 4 miesiace i też ulewa. Spokojne. Kiedys im przejdzie. Może sie przejada
My juz przechodzimy na niekapek i biboxa mlody 4 moesiace i powiem Wam że ogarnia. Ja chodze do pracywiec sciagam mleko i zostawiam
Ja to zauwazylam ostatnio jak wypadł cyc z buzi że zaczeło normalnie pryskać na nią. Jak się nie wścieka to czasami zdążę upuscic trochę albo nawet laktatorem odciągnąć te 10ml. Wtedy nawet jej lepiej łapać nmbo pierś nie taka twarda.Ja też mam ten problem z jedna z piersi, że leci jak z kranu i sie krztusi. Od tego tez czesto są problemy z brzuszkiem. Możesz najpierw pieresza ture leciutko sciagnac i pozniej podawac ale z tym dużo zachodu
O matko... pół roku [emoji33] uciążliwe to bardzo.Mój starszy ulewa do 6 miesiąca [emoji33] matko co to była za męka. A moze nawet dłużej... ale przejdzie samo.