Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zazdroszczę opalonych nóg!Ja dziś plazuje [emoji4] dwa razy się kapalam mam nadzieję że to nie zaszkodzi [emoji6][emoji6] Ale jest tak gorąco że musialam się schłodzić cala chwilę [emoji6]Zobacz załącznik 992194
Znajoma była w 6 miesiącu na koncercie, co prawda Eda Sheerana i nikt nie miał obiekcji.Hej,
Co u was? Ja znowu czuję się normalnie, jakoś nie wyobrażam sobie, że mogłabym dostać dużego brzucha. Chciałam zrobić zakupy na urlop w sierpniu, ale chyba się wstrzymam..
Słuchajcie, końcówka sierpnia planuje iść na koncert, ciężka i głośna muzyka. Myślicie, że taki maluch już słyszy? Na razie jestem 7+4. To będzie ok. 3,5 miesiąca. Wizytę u położnej mam na 29 lipca, jeszcze dopytam. Mam jakieś głupie wątpliwości, czy powinnam, skoro jestem w ciąży.
Ja zazdroszczę tym które siedzą na zewnątrz i dają radę na słońcuja od samego rana z klimatyzacja w mieszkaniu nie wychylilam jeszcze czubka nosa. Ale będzie trzeba zebrać się w końcu na Msze Św.
leniwa niedziela. W sumie od tygodnia nie mam na nic sily. Niestety chwilę się zakręce i wracam do łóżka. Jakoś brak sił
![]()
Ja w czwartek byłam na koncercie z koleżanką w 29 tygodniuHej,
Co u was? Ja znowu czuję się normalnie, jakoś nie wyobrażam sobie, że mogłabym dostać dużego brzucha. Chciałam zrobić zakupy na urlop w sierpniu, ale chyba się wstrzymam..
Słuchajcie, końcówka sierpnia planuje iść na koncert, ciężka i głośna muzyka. Myślicie, że taki maluch już słyszy? Na razie jestem 7+4. To będzie ok. 3,5 miesiąca. Wizytę u położnej mam na 29 lipca, jeszcze dopytam. Mam jakieś głupie wątpliwości, czy powinnam, skoro jestem w ciąży.