reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to ciąża

Hej dziewczyny
Zrobilam dzis test i wyszly 2 krechy .Jedna mocna drufa slaba ale widoczna ..Jak myslicie czy to ciaza ? Jest weekend wiec dopiero w poniedzialek pojde do lekarza.
Objawy jak przed miesiaczka plus male plamienie . No i palic nie dam rady :-)

reklama
reklama
Bete kochana zrób..i po dwoch dniach druga i zobaczyć czy wzrosla...odrazu zobaczysz czy jestes w ciazy...mi wyszla beta 540 i nie było na usg widac..tzn.cos bylo ale lekarz kazal za miesiac przyjść...jestem w 4 tyg i 2 dni
Myślę że miesiąc to za długo , lepiej iść koło 6 tyg wtedy już powinno być serduszko ,i w razie czego można ,obstawić się lekami ,a miesiąc to trochę za długo ,ale to moje zdanie ,po moich przejściach ;)

Myślę że miesiąc to za długo , lepiej iść koło 6 tyg wtedy już powinno być serduszko ,i w razie czego można ,obstawić się lekami ,a miesiąc to trochę za długo ,ale to moje zdanie ,po moich przejściach ;)
Tez tak mysle właśnie...miesiac z racji l4 bo sie kończy ..Masz rację za 2 tyg sie do niego umowie❤

Do góry