KiedyPytam
Fanka BB :)
Hehe to my 16go I ponoc wtedy była owu. A 19 to już po owu więc nic by to nie dałoDziękuję:* lekarz zdradzil mi sekret by sie kochać 16 i 19 dnia cyklu najlepiej..i zadzialalo..Moze innym tez to pomoże❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hehe to my 16go I ponoc wtedy była owu. A 19 to już po owu więc nic by to nie dałoDziękuję:* lekarz zdradzil mi sekret by sie kochać 16 i 19 dnia cyklu najlepiej..i zadzialalo..Moze innym tez to pomoże❤
Tak właśnie. Ale trochę mam wyrzuty sumienia wobec siebie. Ale jutro dochowam wszystkich reguł i zmierzę rano. To już będzie 6-7 dni po owu. Aha i oczywiście kupiłam już test clearblue taki co można już tydzień po owu i się zastanawiam czy jutro zrobić czy dopiero np. w czwartek. Nakrzyczcie na mnie mnie bo jeden zrobiłam już wczoraj. I nic. Więc ten kolejny leży i czeka. I może go narazie nie ruszę.
Ja dzisiaj mam 9dpo i strasznie się czuje. Mdli mnie spać się chce nie mam bo wtedy. Gorączki nie mam. Pewnie będę chora.Tak właśnie. Ale trochę mam wyrzuty sumienia wobec siebie. Ale jutro dochowam wszystkich reguł i zmierzę rano. To już będzie 6-7 dni po owu. Aha i oczywiście kupiłam już test clearblue taki co można już tydzień po owu i się zastanawiam czy jutro zrobić czy dopiero np. w czwartek. Nakrzyczcie na mnie mnie bo jeden zrobiłam już wczoraj. I nic. Więc ten kolejny leży i czeka. I może go narazie nie ruszę.
Na test to jest jeszcze za wcześnie. Bo zagniezdzenie jest między 6-12dpo.Ja też ostatnio nie mam apetytu, jem bo muszę mieć siłę w pracy ale jest masakra. Do tego meczy mnie zgaga a nic takiego nie jadłam. Mi się temperatura utrzymuje . Dziś 6/7 dpo, trochę korci mnie zrobić jutro test ale z drugiej strony nie chcę się rozczarować :/
Tak czy siak oby sie szybko udalo!!!Hehe to my 16go I ponoc wtedy była owu. A 19 to już po owu więc nic by to nie dałowszystkiego dobrego dla ciebie!
Ja już chyba zwątpiłam. Piersi już tak bardzo nie bolą, brodawki się zmniejszyły. Akurat wczoraj przestałam brać progesteron (biorę go tylko 18-27 dc). Możliwe, że to on wprowadził mnie w błąd i wywołał objawy „ciążowe”. Nie wiem tylko skąd to plamienie na tydzień przed okresem, ale to pewnie mogło być po prostu przypadkowe.Mi dzisiaj podskoczyla temperatura A dzisiaj mi się ciągle spać chce i mnie mdli.
Stres przed czwartkowa wizyta pewnie się objawia. Albo coś mnie łapie. Pewnie jakieś chorubsko. Dawno nie chorowalam.
Kochana zrob bete..ja zrobiłam 5 dni przed miesiaczka i juz wiedzialam:*Ja już chyba zwątpiłam. Piersi już tak bardzo nie bolą, brodawki się zmniejszyły. Akurat wczoraj przestałam brać progesteron (biorę go tylko 18-27 dc). Możliwe, że to on wprowadził mnie w błąd i wywołał objawy „ciążowe”. Nie wiem tylko skąd to plamienie na tydzień przed okresem, ale to pewnie mogło być po prostu przypadkowe.
Poczekam jeszcze czy @ przyjdzie w czwartek/piątek. Nie ma co kasy wydawać i się denerwować. Ale tak coś czuję, że chyba jednak nic z tego. Temp. co prawda dalej podwyższona. Sama nie wiem. Niby nie musi być żadnych objawów. Mojej koleżance zaczęły się dopiero w 6 tygodniu ciąży. Ale jakoś jak mnie coś bolało to miałam wrażenie, że coś się dzieje, a dziś niewiele się dzieje heheKochana zrob bete..ja zrobiłam 5 dni przed miesiaczka i juz wiedzialam:*