• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

Widzę, że prawie każda widzi objawy ciąży ;)
Mnie dalej boli gardło. Wieczorem miałam 37,4 temperatury. Dziś czuję się lepiej. W weekend mam dni płodne a choróbsko mnie dopadło :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Zastanawiam się, czy jak mi do weekendu przejdzie, to czy możemy działać?
Mnie też zawsze zastanawiało czy to zdrowo starac się w trakcie przeziebienia.... Ale chyba to nie ma znaczenia... Ale ja zawsze dmuchalam na zimne i odłożyłam tak kilka cykli przez antybiotyki. A teraz nie patrzę na nic...

reklama
Dziś miałam kolejny monitoring. Przypomnę że w czw w 12dc były 3 pęcherzyki, w tym dominujący 23mm, tego dnia też zrobiłam zastrzyk ovitrelle. Dziś 17dc sytuacja wygląda tak, że płyn w zatoce douglasa jest (płyn jest zawsze jak była owulacja), natomiast pani doktor widziała pęcherzyk 25mm(urósł?) i nie wygląda na pęcherzyk który pękł . Nie potrafiła mi podwiedziec czy jest jeszcze szansa w tym cyklu.. Co o tym sądzicie? Chyba nie ma sensu się łudzić że coś z tego cyklu będzie

Dziś miałam kolejny monitoring. Przypomnę że w czw w 12dc były 3 pęcherzyki, w tym dominujący 23mm, tego dnia też zrobiłam zastrzyk ovitrelle. Dziś 17dc sytuacja wygląda tak, że płyn w zatoce douglasa jest (płyn jest zawsze jak była owulacja), natomiast pani doktor widziała pęcherzyk 25mm(urósł?) i nie wygląda na pęcherzyk który pękł . Nie potrafiła mi podwiedziec czy jest jeszcze szansa w tym cyklu.. Co o tym sądzicie? Chyba nie ma sensu się łudzić że coś z tego cyklu będzie
Może jeden pękł A drugi nie?

Hej dziewczynki u mnie już po owu zmienił się śluz na taki bardziej biały. szyjka jest taka twarda i zamknięta i dość ciężko ją dotknąć kują mnie sutki i ciągnie w podbrzuszu może się wkręcam sama nie wiem ale jestem tak troche rozdrażniona śpiąca i ogólni nic mi się nie chce masakra a jutro trzeba iść do pracy :( Nie wiem co o tym wszystkim myśleć ehhh

Jestem po kolejnym dniu monitoringu. Wczoraj pęcherzyk dominujacy 19mm ,a dzis miał 21mm. Również mam płyn w zatoce douglasa, to 13dc dopiero...pęcherzyk jeszcze nie pękł choć mi lekarz powiedział że one się na początku sączą więc stąd może być ten płyn. Nic straconego w tym cyklu! Mi lekarz powiedział że właśnie od dziś codziennie się przytulać bo to jest TEN czas.
Czuję w prawym jajniku ciagniecie i ból na wieczór więc to chyba objawy owulacji :) trza się brać do roboty ;)

Jestem po kolejnym dniu monitoringu. Wczoraj pęcherzyk dominujacy 19mm ,a dzis miał 21mm. Również mam płyn w zatoce douglasa, to 13dc dopiero...pęcherzyk jeszcze nie pękł choć mi lekarz powiedział że one się na początku sączą więc stąd może być ten płyn. Nic straconego w tym cyklu! Mi lekarz powiedział że właśnie od dziś codziennie się przytulać bo to jest TEN czas.
Czuję w prawym jajniku ciagniecie i ból na wieczór więc to chyba objawy owulacji :) trza się brać do roboty ;)
:-) :) Powodzenia życzę udanej nocki

Też myślałam o tym, że skoro były aż trzy, to może pękł jeden z mniejszych? Albo pękł duży a któryś z mniejszych podrósł? Za 2 tyg znów mam wizytę, to się dowiem co się zadziało. Mam nadzieję że nie będzie torbieli
Mogło tak być. Myślę że jest to możliwe że jeden z większych pękł A ten mniejszy urósł i albo pęknie albo się wchłonie.

reklama
Też myślałam o tym, że skoro były aż trzy, to może pękł jeden z mniejszych? Albo pękł duży a któryś z mniejszych podrósł? Za 2 tyg znów mam wizytę, to się dowiem co się zadziało. Mam nadzieję że nie będzie torbieli
Ale chyba jakby pękł to byłoby widać że pękł, a pani doktor ciężko było stwierdzić.
W tym cyklu już się,, nie postaramy", tym bardziej że nie mam już śluzu płodnego i biorę duphaston

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry