W 24 jestem 32. Tez po wątpliwych daniach sprawdzałam co 30 min. Jedyne co rośnie po makaronach bynajmniej jadłam raz urosło i już nie ryzykuje.A kiedy robiłaś pierwszą? Nie wolno robić za często. [emoji6]
reklama
O budyń bez cukru tez sobie zrobię. Poszukam soku jakiegoś lub dżemu bez cukru są na 100 % w tych zdrowych sklepach.Ja dziś się na budyń bez cukru pokusilam, ale błąd taki ze dodałam łyżkę dzemu własnej roboty, ale słodki był... I po 1h 152. Będę próbować bez dzemu że świeżymi owocami![]()
Kiedyś wyszłam ze znajomymi i zjadłam pieczonego dorsza + 2 kawałki pizzy ale później odrazu poszłam na spacer i cukier był ok 101. Mnie po białej mące wzrasta.
Mnie już zaczyna denerwować to przyrządzenie ciagle tego jedzenia i myśleniu o jedzeniu które robi się już monotematyczne, jest lato wyjść gdzieś zjeść niezbyt bo ta cukrzyca sporo ogranicza.
Ja mam w piątek
Szczerze nie wiem czego się spodziewać
Niby średni cukier w ciągu dnia ma być ok 110.
Też nie ma co patrzeć na te wyniki tylko na wielkość dziecka
Szczerze nie wiem czego się spodziewać
Niby średni cukier w ciągu dnia ma być ok 110.
Też nie ma co patrzeć na te wyniki tylko na wielkość dziecka
Mialyscie badane hb1Ac? Bo zastanawiam się czy niższy wynik jest zły![]()
Bułka to zło
Tak samo u mnie jak i u Ciebie
Moja diablo powiedziała kiedyś, że nie ma dozwolonych bułek bo wszędzie są wspomagacze i spulchniacze.
Moja diablo powiedziała kiedyś, że nie ma dozwolonych bułek bo wszędzie są wspomagacze i spulchniacze.
Ja na pozna kolacje zjadłam bułkę ciemna z szynka i pomidorem i zapilam sokiem „witaminka” bo mnie naszło, kiepsko spałam tej nocy cukier 98 ...
Saraaa11
Fanka BB :)
Bułka to zło
Zgadzam się, ale tak jak pisałam wyżej zjadłam calzone pewnie z maki pszennej z „kupa” sera szynki itd i był w normie, po lasagne to samo.
reklama