Czyli spada Ci z głodu po prostu moim zdaniem. Jedz kanapki 2, wędlina i warzywa. Zrezygnuj z owoca.Zwykle jakaś kanapkę lub dwie czasem owoc do tego. To tez zależy bo dziś było 82 ale zjadłam dość późno bo o 24. I zjadłam późny obiad bo o 18:30.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli spada Ci z głodu po prostu moim zdaniem. Jedz kanapki 2, wędlina i warzywa. Zrezygnuj z owoca.Zwykle jakaś kanapkę lub dwie czasem owoc do tego. To tez zależy bo dziś było 82 ale zjadłam dość późno bo o 24. I zjadłam późny obiad bo o 18:30.
Zrobić ! Lepiej zrobić niż myślećJako już rozpakowana tak się zastanawiam... Robić krzywą czy nie? Dostałam zalecenie od lekarza, żeby ją zrobić 6 tygodni po porodzie. Cukry mam dobre i sama nie wiem...
Ja sobie jedynie nie wyobrażam takiego 6-tygodniowego bobasa zostawić na ok. 3 godziny. Szczególnie tylko cycowego.Jako już rozpakowana tak się zastanawiam... Robić krzywą czy nie? Dostałam zalecenie od lekarza, żeby ją zrobić 6 tygodni po porodzie. Cukry mam dobre i sama nie wiem...
Ja mam też przykaz z poradni diabetologicznej żeby zrobić krzywą 6 tygodni po porodzie.Jako już rozpakowana tak się zastanawiam... Robić krzywą czy nie? Dostałam zalecenie od lekarza, żeby ją zrobić 6 tygodni po porodzie. Cukry mam dobre i sama nie wiem...
No pewnie, że rób.Jako już rozpakowana tak się zastanawiam... Robić krzywą czy nie? Dostałam zalecenie od lekarza, żeby ją zrobić 6 tygodni po porodzie. Cukry mam dobre i sama nie wiem...
Też myślałam o tym żeby od razu zrobić i insulinową bo musiałam mieć jakiś problem z cukrem wcześniej.Ja mam też przykaz z poradni diabetologicznej żeby zrobić krzywą 6 tygodni po porodzie.
Tylko że ja wiem, że zrobię i że przy okazji zrobię za jednym zamachem krzywą insulinową. U mnie ta cukrzyca wyszła bardzo wcześnie, w pierwszych tygodniach ciąży, więc nie jestem pewna czy coś nie było wcześniej na rzeczy.
W końcu ktoś z DiagnostikJa dziś 24+4, jaki macie glukometr? To prawda ze tw z diagnostic zawyzaja wynik? Bo taki właśnie mam i zastanawiam się nad kupnem nowego.