Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Każda inaczej podchodzi do tego. To co nie wybija po godzinie. Nie zawsze jest dla Nas dobre. Wiadomo, że do słodyczy itd ciągnie bo ciągnie.Koleżanka ostatnio pisała ze jadła lazanię po której miała cukier ok ( ja na mln % jestem pewna ze po takim daniu by był mocno do góry wiec bym się nie odważyła spróbować). Biały i żółty ser mogę jeść spokojnie po śniadaniu mam max 120 a robię wieloskładnikowe kanapki.
Super wiadomość. Ja teraz byłam w szpitalu na zastrzyku z immuno bo mam rh - i była dziewczyna z cukrzyca ciążową położona już od 37 tc.Melduję, ze dzisiaj zakończyłam moją karierę na Polnej w Poznaniu. To była ostatnia wizyta u diabetologa w tej ciąży, uchowałam się bez insuliny i już jej nie dostanę.
Wobec tego mogę rodzić w swoim mieście, 10minut od domu, a nie 100km
Młoda w 37t+1 waży 3100 i to podobno jest ok. Dzisiaj wyszło, że mam dosyć mało wód, więc młoda już na pewno się nie obróci. We wtorek będę u mojej ginki i będę chciała, żeby mi już powiedziała co i jak z cesarką.
Wczoraj na pożegnanie diabetolog zaleciła mi kontrolną krzywą 6 tygodni po porodzie, podobno zleca to ginekolog.Super wiadomość. Ja teraz byłam w szpitalu na zastrzyku z immuno bo mam rh - i była dziewczyna z cukrzyca ciążową położona już od 37 tc.
Wczoraj byłam u diabetologa i mówiła ze wyniki są ok ze po ciąży to przechodzi ale trzeba zbadać.
Tez pytałam o te upały mówiła ze one nic nie maja do poziomu cukru bardziej ze człowiek jest wtedy leniwy i nie spala go. Ale serio po nieprzespanej nocy czy w ten gorąc miałam większy ....
No to tylko rodzićMelduję, ze dzisiaj zakończyłam moją karierę na Polnej w Poznaniu. To była ostatnia wizyta u diabetologa w tej ciąży, uchowałam się bez insuliny i już jej nie dostanę.
Wobec tego mogę rodzić w swoim mieście, 10minut od domu, a nie 100km
Młoda w 37t+1 waży 3100 i to podobno jest ok. Dzisiaj wyszło, że mam dosyć mało wód, więc młoda już na pewno się nie obróci. We wtorek będę u mojej ginki i będę chciała, żeby mi już powiedziała co i jak z cesarką.