Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem spanikowana, mojego glukometru użyła inna osoba - nie powiedziała a ja się kulam. Może się coś stać??????![]()
Igły. Jak używa ta sama osoba to chyba nie ma potrzeby zmieniać 6 razy na dzień?Glukometru czy igły do nakluwania? Ja ta igle wyniebialam po każdym nakluciu
Igły. Jak używa ta sama osoba to chyba nie ma potrzeby zmieniać 6 razy na dzień?
Odrazu wymienilam jak tylko się dowiedziałam. Ale i tak mam stracha żeby się niczym nie zarazić. Chociaż osoba chyba zdrowa...Ja zmieniłam bo mnie bolało inaczej. Niby nie ale jest coraz bardziej tempa i jednak krew na niej zostaje.
Wymień igle, nie powinno być problemu
Odrazu wymienilam jak tylko się dowiedziałam. Ale i tak mam stracha żeby się niczym nie zarazić. Chociaż osoba chyba zdrowa...
Jeśli myślisz o nakłuwaczu, to może się tyle stać, co przy każdym innym kontakcie z cudzą krwią.Jestem spanikowana, mojego glukometru użyła inna osoba - nie powiedziała a ja się kulam. Może się coś stać??????![]()